06 / 05 / 2024

lady gaga istanbul konseri nerede

lady gaga istanbul konseri nerede

Ünlü şarkıcı Lady Gaga, 16 Eylül'de 21 tır ve 144 kişilik ekibiyle Türkiye'ye geliyor. Lady Gaga'nın İTÜ Stadyumu'nda vereceği İstanbul konseri hem Türkiye hem de Avrupa turnesinin ilk konseri olacak.

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

Asya Gashi İstanbul'dan 300 bin dolara ev alacak!

"Balkanlar'ın Lady Gaga'sı" olarak görülen Asya Gashi, Türkiye’ye yerleşme kararı aldı. Ünlü şarkıcı, yeni evi için 300 bin doları gözden çıkardı.

Lady Gaga’nın 12 milyon dolarlık evi hayran bıraktı!

Her yıl Indio Kaliforniya'da gerçekleştirilen Coachella festivaline katılan ünlülerin evleri de merak ediliyor. Bu ünlüler arasında yer alan Lady Gaga’nın 12 milyon dolarlık evi hayran bıraktı...

Lady Gaga New York'ta 75 bin dolara ev kiraladı!

ABD'li ünlü şarkıcı Lady Gaga, New York'un Manhattan bölgesinde ev kiraladı. Ünlü sanatçı yeni evi için aylık 75 bin dolar kira verecek.

İşte Lady Gaga'nın Malibu'daki evinin resimleri!

Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından Lady Gaga, Malibu'dan 24 Milyon dolara ev aldı. İşte denize sıfır olan iki katlı malikanenin görselleri...

İşte Lady Gaga'nın Malibu'da 23 milyon dolarlık evi!

Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından Lady Gaga, Malibu'da rüya gibi bir ev aldı. Denize sıfır olan iki katlı malikanenin tüm camları Malibu'nun eşsiz manzarasına açılıyor.

Lady Gaga Malibu'dan ev aldı!

Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından Lady Gaga, Malibu'da rüya gibi bir ev aldı. Denize sıfır olan iki katlı malikanenin tüm camları Malibu'nun eşsiz manzarasına açılıyor.

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 25'i satıldı!

AC Yapı'nın istanbul Anadolu Yakasfndaki Kartal'da inşasına başladığı Moment İstanbul projesi, konut yatırımcılarının yeni adresi haline geldi. Yoğun ilgiyle satışların başladığı projede dairelerin yüzde 25'i sahiplerini buldu.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Hamit Demir: Dar gelirli İstanbul'dan ev alamayacak!

Bir inşaat projesinde arsa maliyeti Balkanlar'da yüzde 18, Avrupa ve Amerika genelinde yüzde 25 paya sahipken, bu rakam istanbul 'da yüzde 70 'lere dayandı.

Westside İstanbul Evleri fiyat listesi!

Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan oluşan Westside İstanbul Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlangıç gösteriyor. İşte Westside istanbul Evleri fiyat listesi...

İstanbul Photo Awards'a 104 ülkeden başvuru geldi!

AA tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen " Istanbul Photo Awards "a 104 ülkeden 11 bin 587 fotoğraf gönderildi. Jüri 14-15 Mart'ta İstanbul'da bir araya gelerek kazanan fotoğrafları belirleyecek.

Hilton Garden İnn İstanbul Airport Yenibosna'da açıldı!

Hilton Worldwide’ın ekonomik üst kalite segmentinin ödüllü markası Hilton Garden Inn, dünya genelinde 600’den fazla otelden oluşan portföyüne Hilton Garden Inn Istanbul Airport’u ekledi.

lady gaga istanbul konseri nerede Haberi

lady gaga istanbul konseri nerede

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, "Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP Ball" turnesi kapsamında 68 şehirde, 78 performans sergileyecek şarkıcı, 16 Eylül'de İTÜ Stadyumu'nda Türkiye'deki ilk konserini verecek. İstanbul konseri, turnenin Avrupa ayağının da ilk konseri olma özelliği taşıyor.


Toplam 21 tır ile İstanbul'a gelecek şarkıcıya sahnede, 14 dansçı ile 5 grup üyesi eşlik edecek. Gaga'nın sahnesi için dev bir bahçe ile 15 dev ağaç, 146 metrelik bir hortumla şişirilecek.


İTÜ Stadyumu nerede? Öğrenmek için tıklayın!


Sahnede giydiği renkli kıyafetler içinde 14 gardrop kıyafeti ile gezen Lady Gaga, konserinde yaklaşık 30 saniyede kıyafetlerini değiştiriyor.


Lady Gaga, İstanbul konserinde Alejandro, Bad Romance, Poker Face, Born This Way ve son albümünde bulunan G.U.Y gibi ünlü şarkılarını...