10 / 05 / 2024

lagün sinpaş kampanya

lagün sinpaş kampanya

Sinpaş GYO'nun Jose Mourinho'lu kampanyasında Aqua City, Lagün, Bosphorus City, İstanbul Sarayları ve Bursa Modern fırsatlarında son 2 gün!.. 25 Aralık'ta sona erecek kampanyada Lagün'de sadece 40 ev için son fırsat... İşte kampanya detayları...

Şartları taşıyorsanız 2000 TL alacaksınız! Kampanya bitmeden yetişin!!

Bankaların kampanyaları arka arkaya geliyor ve müşteri çekme yarışına heyecan ve rekabet katıyorlar. Ziraat Bankası'nın yaptığı kampanya ise başka bir yerde bulamayacağınız cinsten. Ziraat Bankası kartına sahip olanlara 2 bin TL hediye verileceği duyuruldu. 

Migros’tan akın ettiren kampanya! Birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim! 5 Ocak’ta bitiyor!

Migros dev bir indirim kampanyasını daha duyurdu. Akın ettiren kampanya ile birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim var. Kampanya 5 Ocak’ta sona eriyor!

Altınçizgi kampanya başlattı! Çocuk altın bilekliklerde dev indirim! 10 Kasım 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Herkesin merakla beklediği Altınçizgi kampanya günleri başladı. Çocuk bileklik almak isteyenler için dev indirim fırsatı sizleri bekliyor. Peki çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik kaç lira? İşte 10 Kasım Altınçizgi çocuk altın bileklik fiyat listesi.

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli  ile Özge Başkan tarafından kuruldu.

Yalova Hersek Lagünü'ne millet bahçesi yapılacak!

Yalova'nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, Hersek Lagünü'nün çevresine, 1 milyon 400 bin metrekare alan üzerine kurulu Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'ni inşa edeceklerini açıkladı...

Sinpaş Yapı'nın Sinpaş GYO'ya devrini SPK onayladı!

Sinpaş Yapı'nın tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş GYO'ya devri için hazırlanan SPK tarafından onaylandı. 

Sinpaş Yapı'nın Sinpaş GYO'ya devri onaylandı!

SPK, Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Yapı'nın tam bölünmesi suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerin bir bölümünün devralınmasını onaylandı. 

Sinpaş GYO'nun Sinpaş Yapı'yı devralmasını SPK değerlendiriyor!

Sinpaş Yapı'nın sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerden bir kısmının Sinpaş GYO tarafından devralınması konusunda Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurunun değerlendirmesi devam ediyor.

Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Menekşe tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sinpaş GYO, Lagün Projesi değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe İlçesi, Lagün Projesi'nde yer alan ve mülkiyetinde olan gayrimenkullere ait değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Sinpaş GYO Lagün Projesi değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe'de bulunan Lagün Projesi'nde yer alan gayrimenkullerine ilişkin değerleme raporu revizesini KAP'a bildirdi. İşte KAP'a bildirilen değerleme raporu...

SPK'nın Sinpaş GYO incelemesi derinleştirildi!

SPK'nın Sinpaş GYO incelemesi derinleştirildi. Şirketin Sinpaş Yapı üzerinden gerçekleştirdiği inşaat işlerinin 'örtülü kazanç' maddesine girip girmediğine bakılıyor. İhlal tespit edilirse 5 yıl hapis cezası var.

Sinpaş Lagün satışa sunuldu!

2007 yılında Sinpaş'ın Sancaktepe'de inşa ettiği Dev ''bahçeli konut'' projesi Lagün İstanbul satışa sunulmuş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

lagün sinpaş kampanya Haberi

lagün sinpaş kampanya

Sinpaş GYO'nun 'Yılın Teknik Direktörü' seçilen Jose Mourinholu kampanyasında eski evlerin Aqua City, Lagün, Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Bursa Modern projelerinde yenisiyle değiştirebileceği transfer teklifi 25 Aralıka kadar devam ediyor. Bu kampanyaya göre isterseniz; Evinizin %55'ini 120 ay vade ile, kalan bakiyeyi Sinpaş GYO bünyesinde 1 yıl sonra %15, 2 yıl sonra %15, 3 yıl sonra %15 olarak ödeyin

İsterseniz; Evinizin %35'ini peşin, kalan bakiyeyi 55 ay sabit taksitle ödeyin.

İsterseniz; Evinizin %15'ini peşin, 5 yıl boyunca yılda bir kez %8 ara ödeme yaparak, kalan bakiyenizi 72 ay vade ile Sinpaş GYO bünyesinde ödeyin.

LAGÜNDE 3.500 TLDEN BAŞLAYAN TAKSİTLERLE

Sadece 40 ev için yılın son fırsatında Lagün evleri peşinatsız 3.500 TLden başlayan taksitlerle...