10 / 05 / 2024

Lake Side Turizm ve Ticaret Limited Şirketi

Lake Side Turizm ve Ticaret Limited Şirketi

Lake Side Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Adem Argüder tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu

Lake Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lake Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

Kaçak otelciler Side'nin peşinde!

Side Antik Kenti’nde 1. derece arkeolojik sit alanı olan ‘nekropol’de kaçak inşa edilen otellerin yıkımı için alınan karar, otel sahiplerini kızdırdı. Otel sahipleri Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan sit derecesinin düşürülmesini istedi.

Side Turizm Yatırım Seyahat ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Side Turizm Yatırım Seyahat ve İşletmecilik Anonim Şirketi, Yeşim Özkoç, Öznur Özkoç ve Gorhan Özkoç Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 500 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Teşvikiye'de kuruldu.

Antalya Manavgat Turizm Pazarı açıldı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, mahalleye dönüştürülmeden önce Side Belediyesi tarafından yapılan ancak hizmete açılmayan Kemer Cennetler mevkindeki ikinci "Turizm Pazarı", törenle açıldı.

MASTOB Almanya'da turizm fuarına katılacak!

Almanya ve İsviçre'de turizm fuarlarına katılan Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB), Almanya'nın Hamburg kentinde başlayan fuarda tanıtım çalışmalarına devam ediyor..

Game Yapı Teknik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Game Yapı Teknik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülgün Kuşçuoğlu, Gökhan Kuşçuoğlu, Mustafa Asım Şat, Side Tekstil tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

38. Turizm Haftası etkinlikleri Side'den başlayacak!

Antalya' nın Manavgat ilçesinde 38. Turizm Haftası kutlama programı taslağı, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ile karara bağlandı. Kutlamalar, 15 Nisan'da başlayacak...

Side imar planı askıya çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan Side Antik Kenti Koruma Amaçlı Revizyon İmar Planı Side Belediyesi İmar Servisi'nde askıya çıktı.

Doğuş Grubu, Side'deki iki otelini Tunbul'a sattı!

Doğuş Grubu'nun sahibi olduğu Datmar Turizm A. Ş bünyesinde hizmet veren Aldiana Side ve Paradise Side Beach otelleri Diana Otel Yatırımlan ve İşletmeciliği A.Ş sahibi işadamı Ali Fuat Tunbul'un oldu...

Side antik kenti imar planı askıya çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan Side Antik Kenti Koruma Amaçlı Revizyon İmar Planı Side Belediyesi İmar Servisi'nde askıya çıktı

Side Turizm Yatırım Seyahat ve İşletmecilik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Side Turizm Yatırım Seyahat ve İşletmecilik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Feti Vehbi Özkoç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak 2014 tarihinde kuruldu.

Lake Side Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Lake Side Turizm ve Ticaret Limited Şirketi

Lake Side Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Adem Argüder tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. Lake Side Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Otel motel kamping pansiyon tatil köyüğ dinlenme evleri termal istasyonu plaj hastane lokanta kafeterya çay bahçesi kıraathaneler nargile salonları gibi konaklama dinlenme gezme eğlence yiyecek ve içecek yerleri ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Lake Side Turizm ve Ticaret Limited Şirketi adres: Arnavutköy, Boyalık Köyü, Durusu Park Caddesi,...