05 / 05 / 2024

Lal Akademi faaliyetleri

Lal Akademi faaliyetleri

Kadrolu ve sözleşmeli eksperlerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla; düzenlenen Gayrimenkul Değerlemeye Giriş Eğitimleri kapsamında Ekim Ayı sonu itibari ile 10 grupta, kadrolu ve sözleşmeli toplam 45 kişiye eğitim verildi

TOKİ Hatay Payas Çağlalık başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 2020 projesi satışa çıktı.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık projesinde yer alan 4 adet konut 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Emekci, Yusuf Bahadır Sarıca ve Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Vakıf Yüksel tarafından kuruldu.

Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Bankaların Değerleme Hizmeti Almaları ve Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31003 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

GYODER Akademi LEED V4-V4.1 Semineri 14 Ocak'ta!

GYODER Akademi'nin GYODER Akademi LEED V4-V4.1 Semineri 14 Ocak'ta Eğitim Erke Green Akademy Leed ve Well Uzmanı Dilara Nur Keskin tarafından verilecek...

TOKİ Çağlalık başvuru tarihleri!

TOKİ Çağlalık başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proejde toplam 49 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Kocaeli Gebze'ye akademi lise müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi 449 Ada 49 parselde bulunan binayı akademi liseye dönüştürüyor.

Muhiddin Gülal: Dumankaya ve Fi Yapı'nın 8 bin mağduru var!

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, TMSF'nin çalışmaları ve hedefleriyle ilgili konuştu. Gülal, ''Dumankaya ve Fi Yapı'da 8 bine yakın mağdur söz konusu. Bu mağduriyetleri giderme konusunda da çalışıyoruz'' dedi.

GYODER Akademi Gayrimenkulün Vergisel Boyutu Eğitimi 24 Ekim'de!

GYODER Akademi Gayrimenkulün Vergisel Boyutu Eğitimi 24 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek...

TOKİ'nin son on yıllık faaliyetleri meclis gündeminde!

TOKİ'nin son on yıllık faaliyetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Körfez Akademi Lise için geri sayım başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini de ekliyor.

Lal Akademi faaliyetleri Haberi

Lal Akademi faaliyetleri

 

Şirket içi ve sektöre yönelik eğitimlere ara vermeden devam eden Lal Akademi, kadrolu ve sözleşmeli eksperleri ile sektöre yeni giriş yapan adaylar için de eğitimler düzenliyor. Bu çerçevede Ankara, Elazığ, Batman, Malatya, İzmir, Hatay ve Rize illerinden gelen değerleme uzmanı adaylarına, Lal Değerleme A.Ş. Eğitim Müdürü Osman Yüksel tarafından “Gayrimenkul Değerlemeye Giriş” eğitimi verildi. Tepe Prime Plaza’daki Merkez Ofiste verilen eğitimde katılımcılar; Değerlemede Kullanılan Yöntemler, Değerleme Aşamaları, Değerlemede Teknik Olarak Dikkat Edilecek Hususlar, Gayrimenkulün Değerine Etki Eden Faktörler ve Değerleme Raporu Düzenlenmesine İlişkin Esaslar gibi temel konularda bilgilendirildi. 3 gün süren eğitimin ardından bir de değerlendirme sınavı yapılarak, sınav sonunda tüm katılımcılara, katılım belgesi verildi. Teorik eğitimin ardından, saha çalışmasına da çıkan katılımcılar; ön hazırlık, tapu-belediye işlemleri, yer görme...