28 / 04 / 2024

laleli dükkanları kapanıyor mu

laleli dükkanları kapanıyor mu

Rusya ve Ukrayna savaşında 20. güne girilirken, savaşın yarattığı ekonomik yansımalar Türkiye’de de görülüyor. Rusların ve Ukraynalıların uğrak yeri olan İstanbul Laleli’de sakin durum dikkatleri çekiyor.

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Kapalı Çarşı'da dükkanlar tamamlanıyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kapalıçarşı'da devam eden restorasyonlar kapsamında dükkanların yıl sonunda tamamlanacağını söyledi. 

İstanbul’un tarihi çarşılarında dükkanlar kapanıyor!

Mısır Çarşısı, Mahmutpaşa, Sultanhamam, Mercan ve Kapalıçarşı; tarihi yarımada denilen Eminönü ve Beyazıt bölgesinde Osmanlı döneminden bugüne faaliyette bulunan tarihi çarşılardaki dükkanlar kapanıyor. Çarşı esnafı içinde bulundukları durumu anlattı...

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

İstanbul'un en önemli caddelerindeki dükkanlar aylardır kiralık!

Kovid-19 salgını sebebiyle esnaflar, AVM kiracıları ve perakendeciler zoru durumda kaldı. Kiralarını ödeyemeyen vatandaşlar, dükkanlarını boşaltıyor. Bağdat Caddesi'nde, Nişantaşı’nda “kiralık” tabelaları aylardır asılı halde kaldı. 

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projesi olarak İstanbul’un en nadide semtlerinden Küçükyalı’da yükselen Nidapark Küçükyalı'nın alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı'nın dükkanları satışa çıkıyor...

Kapalıçarşı esnafı mutlu! Dükkanlar 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs döneminde kapalı olan Kapalıçarşı, yeni döneme hazırlanıyor. Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, 1 Haziran'da dükkanların yeniden açılacağını söyledi.

Torkam E5’in cadde ve metro dükkanları 5 Nisan’da satılıyor!

Torkam ve TOKİ işbirliğiyle Sefaköy-Florya'da yükselen Torkam E5 projesinin cadde ve metro dükkanları 5 Nisan'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmayla satılıyor...

AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019?

Vatandaşların bayram dönemlerinde en çok merak ettiği konulardan biri de AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019 sorusu. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2019, AVM'ler bayramda açık mı kapalı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Emlak Konut Maslak 1453 dükkanları! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Maslak 1453’te yüksek kazançlı dükkanları açık artırma ile satışa çıkarıyor.

Emlak Konut Niğde cadde dükkanları 20 Haziran'da satışa çıkıyor!

Niğde Emlak Konutları'nda yer alan cadde dükkanları 20 Haziran Perşembe günü açık artırmayla satışa çıkarılıyor.

laleli dükkanları kapanıyor mu Haberi

laleli dükkanları kapanıyor mu

Rusya ve Ukrayna savaşında 20. güne girilirken, savaşın yarattığı ekonomik yansımalar Türkiye’de de görülüyor. Rusların ve Ukraynalıların uğrak yeri olan İstanbul Laleli’de sakin durum dikkatleri çekiyor.

Laleli'de bulunan dükkanlar ve caddelerde in cin top oynar durumda olurken ve her gün eşya taşınan çekçekler de boş durumda kaldı. 

2 senedir koronavirüs salgını ve zamlarla karşı karşıya kalarak zor duruma düşen Laleli esnafı da Rusya-Ukrayna arasında yaşanan savaşın bardağı taşıran son damla olduğuna, savaşın sürmesi durumunda pek çok dükkanın da kepenk indireceğine dikkat çekti. 

Sözcü'den Batuhan Serim'in haberine göre; İstanbul Laleli’de bulunan esnaf kendilerine sorulan “Rusya-Ukrayna savaşı satışlarınızı nasıl etkiledi?” sorusuna şu yanıtları verdi:

“DAYANMAK NEREDEYSE İMKÂNSIZ”

Eser Çelikbaş: “Laleli piyasası müşteri portföyü olarak yüzde 80 Rus ve Ukraynalı müşterilerden oluşan bir piyasa. Dört gözle...