06 / 05 / 2024

Laleli ve Osmanbeyde mağaza kiraları

Laleli ve Osmanbeyde mağaza kiraları

Laleli ve Osmanbey gibi bölgelerde dükkan ve mağazalar birbiri ardına kapanıyor. Kiraları indiren mal sahipleri, Osmanbey’de düzenli kira verecek kiracılar arıyor.

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

Rusya-Ukrayna savaşı Laleli esnafını da etkiledi: Kepenkler kapanacak mı?

Rusya ve Ukrayna savaşında 20. güne girilirken, savaşın yarattığı ekonomik yansımalar Türkiye’de de görülüyor. Rusların ve Ukraynalıların uğrak yeri olan İstanbul Laleli’de sakin durum dikkatleri çekiyor.

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi Fatih'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Koyun tarafından açıldı.

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Laleli Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeker tarafından açıldı.

My House Laleli Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My House Laleli Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 35 bin TL sermaye bedeli ile Lüftü Baranok tarafından kuruldu. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm bilmecesi!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Laleli ve Mesir Mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşümle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Manisa Yunusemre'deki iki mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşümle ilgili Laleli ve Mesir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği kuruldu. 

Gayrimenkul sektörüne 'Laleli hatası' uyarısı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Yabancılara satışta birçok projede farklı liste ve fiyatlar uygulanıyor. Eğer sektörde bu konuda düzenlemeler acil olarak yapılmaz ise yabancılar pazardan uzaklaşacaklar. Korkumuz gayrimenkul sektörünün Laleli hatasına düşmesi” dedi.

5. Laleli Fashion Shopping Festivali başladı!

Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD) Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca; "Bu renkli festival sizlerin ve yurt dışından gelen misafirlerimizin ülkemize olan güvenlerinin en büyük ispatıdır" dedi

Manas Altın İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manas Altın İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Enis Işık, Üzeyir Çağlar, Bülent Mümin, Necat Sadiki ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Fatih, Laleli Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Çerçi kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Laleli ve Mesir Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm kapsamında Belediye Meclis Salonunda mahalle halkıyla bir araya gelerek bölgede yapılacak çalışmaları anlattı.

Manisa Yunusemre'deki dönüşüm Laleli ve Mesir'de başlıyor!

MANİSA'nın Yunusemre İlçesi'nde yeni bir kent merkezi oluşturmak için çalışmalarını hızlandıran Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüme Laleli ve Mesir Mahallesi'nden başlayacak.

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm için düğmeye bastı!

Manisa Yunusemre’yi meydanıyla, çarşısıyla, sosyal donatı alanlarıyla modern bir ilçe yapmak için düğmeye basan Yunusemre Belediyesi, Laleli ve Mesir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm yapacak.

Laleli ve Osmanbeyde mağaza kiraları Haberi

Laleli ve Osmanbeyde mağaza kiraları

Bir zamanlar kiralık yer bulmak için araya hatırlı dostların sokulduğu Laleli ve Osmanbey’de devran tersine döndü. Laleli’de eskiden kiracıya ‘Dükkanı istediğimde boşaltırsın” diye kağıt imzalatan mal sahipleri şimdi kirayı indiriyor. Osmanbey’de ise mal sahipleri düzenli kira verecek kiracılar arıyor.


İstanbul’da bir zamanlar kiralık mağaza bulmak için araya hatırlı dostların sokulduğu Laleli ve Osmanbey gibi bavul ticaretinin yoğun olduğu bölgelerde devran tam anlamıyla tersine döndü. Hem Laleli’de hem Osmanbey’de dükkan ve mağazalar birbiri ardına kapanıyor.


Sermayesi yeterli olanlar ayakta kalma savaşı veriyor ancak artık bölgenin büyük markaları bile piyasadan çıkmayı tercih ediyor. Laleli’de eskiden kiracıya ‘Dükkanı istediğimde boşaltırsın” diye kağıt imzalatan mal sahipleri ise şimdi kiracıyı kaçırmamak için kirada indirim yapıyor. Hava parasına razı olunsa bile hatırlı dostlar olmadan mağaza bulmanın imkansız...