11 / 05 / 2024

Laleşehir İnşaat iletişim

Laleşehir İnşaat iletişim

Laleşehir İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Latif Şahintekin ve Selahattin Bahşi ortaklığında kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Laleşehir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Laleşehir İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Latif Şahintekin ve Selahattin Bahşi ortaklığında kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Kabuklar İnşaat Bilişim Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Kabuklar İnşaat Bilişim Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Kabul tarafından kuruldu. 

İstanbul Şehir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehir İnşaat Limited Şirketi bugün Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Çelik ve Teyfik Öztürk ortaklığında kuruldu.

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Akpınar tarafından kuruldu.

Durmazlar Elektrik Metal İnşaat Bilişim Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmazlar Elektrik Metal İnşaat Bilişim Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Giraz tarafından kuruldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Laleşehir İnşaat iletişim Haberi

Laleşehir İnşaat iletişim

Laleşehir İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Latif Şahintekin ve Selahattin Bahşi ortaklığında kuruldu.

Laleşehir İnşaat Limited Şirketi konusu:
- Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. - Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. - Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler, selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. - Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ileyine her...