05 / 05 / 2024

land rover fiyat listesi

land rover fiyat listesi

SUV araç alacaksanız çabuk olun! Land Rover Discovery'nin fiyatları belli oldu! Peki, Land Rover Discovery fiyatları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Range Rover Nisan 2024 fiyatları ne kadar? Land Rover fiyat listesi! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 

Land Rover'ın araç modellerinin fiyatları tek tek açıklandı. Peki Range Rover Nisan 2024 fiyatları ne kadar? İşte Land Rover fiyat listesi...

Altus AL 445 NIX bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Bulaşık makinesi konusunda oldukça iddialı cihazlar üreten Altus, son olarak son teknolojik özelliklerle donattığı AL 445 NIX bulaşık makinesi piyasaya çıkardı. Bu nedenle, bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı da arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

5 pişirme fonksiyonuyla Kumtel LX-9645 fırının fiyatı belli oldu! İşte Kumtel fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Küçük ev aletleri konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Kumtel, 5 pişirme fonksiyonlu ve geniş iç hacimli LX-9645 fırınını görücüye çıkardı. Bu kapsamda, Kumtel’in bu ürününün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Zam gelmeden yenileyin! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi

Tüp fiyatlarına art arda gelen zamlarına ardından eylül ayı fiyatları araştırılmaya başlandı. Yeni zamların gelmesi beklenirken vatandaşlar şimdiden tüplerini yenilmeye başladı. Peki güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi.

8 çeşit kahve yapma özelliği bulunan Philips EP4346/70 tam otomatik espresso makinesinin fiyatı belli oldu!

Philips, 8 çeşit kahve yapma özelliğiyle sınıfının en iyi espresso makinelerinden biri olan EP4346/70 tam otomatik espresso makinesini ürettiğini duyurdu. Kahve tiryakilerini çok sevindirecek bu haberin ardından bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Ford Focus’a 2 bin 200 TL’lik mini zam geldi! İşte en uygun Ford Focus modelinin fiyatı...

Ford, ağustos ayının ilk günlerinde bünyesindeki modellerin fiyat listesini güncellediğini ve bu kapsamda, Focus modeline 2 bin 200 TL zam yaptığını açıkladı. Ford’un Focus modeline gelen mini zammın ardından Focus’un yeni fiyatı araştırılmaya başlandı.

BMW İ4 ve İ7 modellerinde sürpriz fiyat! İ4 ve İ7 modellerinin fiyatı ne kadar oldu?

BMW, İ4 ve İ7 modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında fiyat listesinin güncellenmesinin ardından İ4 ve İ7 modellerinin yeni fiyatı arama motorlarından araştırılmaya başlandı.

BMW X Serisi’ne resmen şoke eden zam geldi! BMW X Serisi’nin en uygun fiyatı ne kadar oldu?

BMW, Temmuz 2023 kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi ve bu kapsamda X Serisi’ne zam yaptığını açıkladı. Gelen zamların ardından X Serisi’nin yeni fiyat listesi merak edilmeye başlandı. Peki, BMW X Serisi’ne ne kadar zam geldi? İşte detaylar...

Toyota çıldırmış olmalı: Türkiye fiyatını görünce hayrete düşeceksiniz

Temmuz ayında bir kez daha zamlanan Toyota Land Cruiser Prado'nun güncel fiyatını görenler gözlerine inanamıyor. İşte detaylar...

Petrolün varil fiyatı 100 dolar mı olacak? Petrol fiyatlarında şok gelişme...

Petrol fiyatları, üst üste üçüncü haftayı da yükselişle kapatmaya hazırlanırken petrolün varil fiyatına 100 doları aşabileceği konuşulmaya başlandı. Petrol fiyatlarında şok gelişme. İşte detaylar...

Range Rover'a Rakip: JAECOO 7 Modeli ile Tahtını Sallıyor mu? Fiyatı ve Özellikleriyle Dikkat Çeken Yeni Araç!

Range Rover’a rakip olarak yeni bir araç modeli tanıtıldı. Ucuz ve lüks olmasıyla tanınan araç şimdiden araç tutkunlarının gönlünü fethetti. Dünyada otomotiv piyasasında şu an bu araç konuşuluyor.  İşte tanıtımı yapılan ve Range Rover'ın tahtını sallayan o araç modeli...

Beyaz altın Taşköprü sarımsağının hasat dönemi başladı! Fiyatlar gün yüzüne çıktı! 2023 Taşköprü sarımsak fiyatı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın 2023 hasadına başlandı. Peki 2023 Taşköprü sarımsağı ne kadar? 1 kilo Taşköprü sarımsağı kaç lira? İşte 2023 Taşköprü sarımsağı fiyat listesi...

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

land rover fiyat listesi Haberi

land rover fiyat listesi

Daha alçak ve geniş duruşuyla premium ve amaca uygun tasarımı ile dikkat çeken Land Rover Discovery, çok yönlülüğü yepyeni bir boyuta taşıyor.

Ailece macera tutkunu olanların bir numaralı tercihi Land Rover, göze çarpmayan ve incelikli düzenlemeler çok daha üst bir seviyede! İngilizlerin lüks markası Land Rover Discovery modelinin mayıs ayı fiyatları belirlendi! 

Discovery 7 koltuğuyla ailelere harika bir çözüm sunuyor. Stadyum tipi koltuk düzeniyle dikkat çeken Discovery, her sırada ısıtmalı koltuklara sahip.

Pivi Pro, haber ve eğlence sistemi ile ilgi çeken Discovery, eşyaları koymak için fazlasıyla yere sahip. Birçok USB-C şarj noktası bulunan otomobilde, bir düğmeyle ikinci ve üçüncü sıra koltuklar konfigüre edilebiliyor.

Peki, Land Rover Discovery fiyatları ne kadar? İşte...