16 / 05 / 2024

Landor Gaziemir teslimat

Landor Gaziemir teslimat

Landor Gaziemir projesi Çetmen, By Kepi ve Konfor ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Landor Gaziemir ne zaman teslim edilecek?

Landor Gaziemir'de 0,59 faiz oranı peşin ödemede yüzde 20 indirim!

Landor Gaziemir'de 0,59 faiz oranı peşin ödemede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. İşte detaylar...

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

Zone Gaziemir'de teslimler 2019'da! Yeni proje!

İntegral Yapı tarafından İzmir Gaziemir Sarnıç’ta hayata geçirilen Zone Gaziemir projesi havalimanının hemen yanı başında yer alıyor. Projede teslimlerin 2019'da yapılması planlanıyor.

Faizsiz finans sistemiyle aylık 250 milyon TL'lik teslimat!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya, faizsiz finans sistemiyle ilgili "Şu an sistem içerisinde çalışmalar gerçekleştiren 4 firma toplamda, aylık 250 milyon TL civarında Türkiye içerisinde teslimat yapıyor" açıklamasında bulundu.

Gaziemir'in sağlık üssü hizmete açıldı!

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ (ESBAŞ) desteğiyle Gaziemir'de bin 300 metrekarelik kapalı alanda inşa edilen sağlık üssü hizmete açıldı.

Gaziemir'de 5.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Sakarya Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 717 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk satış tarihi 3 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Gaziemir'de 5 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Atıfbey Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 165 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Ankara Altınbaşak Doğa teslimat!

Ankara Altınbaşak Doğa teslimat bilgisi haberimizde yer alıyor. İmar İnşaat imzasıyla yükselen Altınbaşak Doğa projesinde 63 daire bulunuyor.

Landor Gaziemir teslim tarihi!

Landor Gaziemir teslim tarihi yer alıyor. Aralık 2019'da sahiplerine teslim edilecek olan projede toplam 182 adet daire bulunuyor.

Landor Gaziemir ne zaman teslim?

Landor Gaziemir projesi Çetmen, By Kepi ve Konfor ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Landor Gaziemir ne zaman teslim edilecek?

Landor Gaziemir güncel fiyat bilgisi!

Landor Gaziemir güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 182 adet daire bulunuyor.

Landor Gaziemir fiyatları ne kadar?

Landor Gaziemir fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelere yer veriliyor.

Landor Gaziemir teslimat Haberi

Landor Gaziemir teslimat

Çetmen, By Kepi ve Konfor ortaklığıyla yükselen Landor Gaziemir projesinde konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Toplamda 182 daireden oluşan proje İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 

Landor Gaziemir ne zaman teslim?

Landor Gaziemir projesinde teslimlerin 2019 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Konutların yanı sıra 11 ticari üniteye yer verilen projede fitness salonu, spor salonu, spa, sauna, sağlıklı yaşam alanları, lounge alanı,  kapalı yüzme havuzu, koşu parkuru, açık yüzme havuzu mevcut. 

Landor Gaziemir'de daire fiyatları 435 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 

Landor Gaziemir projesi konum olarak; Derece Koleji'ne 2.5 kilometre, Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları'na 4.5 kilometre,  Adnan Menderes Havalimanı'na 1.5 kilometre,  Gaziemir-Sarnıç İZBAN durağına 800 metre, Hilton Double Tree'ye 50 metre, Gaziemir ilçe merkezine 2 kilometre, Gaziemir Devlet Hastanesi'ne 1.3 kilometre, Özel Gazi Koleji'ne...