15 / 05 / 2024

lapis han hangi dallarda birinci oldu

lapis han hangi dallarda birinci oldu

Uluslararası arenalarda kazandığı başarı ve ödüllere bir yenisini daha ekleyen Lapis Han, 6 Aralık 2013 gecesi Londra'da düzenlenen "Dünyanın En İyileri" yarışmasında 'ofis geliştirme' dalında birincilik ödülünü aldı....

İşte çalışan memnuniyet anketi! Çalışanlar hangi han yakları tercih ediyor? İş değiştirirken nelere bakıyorlar?

Eleman.net 7 bin çalışan ile anket düzenleyerek iş yeri tercihlerinde hangi kriterlere baktıklarını, iş ortamında onları en çok mutlu eden faktörleri mercek altına aldı.

Ev hanımlarına para yardımı yapılıyor mu? Devlet çalışmayan annelere para veriyor mu?

Yardım ödeneklerine dair vatandaşlardan pek çok soru gelmektedir. Özellikle çalışmayan ev hanımları hangi yardımdan yararlanabileceklerini merakla araştırmaktadır. İşte detaylar!

A101’de hangi ütü markaları satılıyor? A101 indirimli ütü fiyatları 31 Ağustos 2022…

Küçük ev aletlerinden biri olan ütü ev hanımlarının en büyük ihtiyaçlarından biri… Sizler için A101’de satılan ütü modellerini ve fiyatlarını listeledik… Peki A101’de hangi ütü marka ve modelleri satılıyor? A101 ütü fiyatları 2022…

Ev hanımı emlak vergisi muafiyeti şartları 2022!

Ev hanımları belli şartlarda emlak vergisi muafiyetinden muaf olabiliyor. Peki, hangi koşullarda vergiden muaf olunur? İşte ev hanımı emlak vergisi muafiyeti şartları...

25 yıl evli kalan ev hanımları dikkat! Emeklilik hayal değil!

Milyonlarca ev hanımı sigortadan emekli olma hayali kuruyor. ev hanımlarının beklediği müjdeyi SGK verdi. Peki ev hanımları hangi şartlarda emekli olabiliyor? İşte detaylar...

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu.

Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir?

Halen Gebze Teknik Üniversitesi’nde 2013 yılından beri doçent olarak çalışmalarını sürdürmekte olan Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir? Kutlu Sevinç Kayıhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kutlu Sevinç Kayıhan..

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Kartal Lapis Han ofis fiyatları!

Kartal E-5 üzerinde, Soğanlık metro istanyonunun önünde hayata geçirilen Lapis Han Ofisleri'nin alanları tek katta 2 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Peki Kartal Lapis Han ofis fiyatları ne kadar?

Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı!

Ofislerin alanları 57 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı. Projede 160 tane ofis ve 40 tane mağazaya yer veriliyor.

Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var!

Toplam 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Lapis Han Ofisleri'nde kiramalar başladı. Gürallar Yapı imzası taşıyan proje "Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var" sloganı ile hayata geçiriliyor.

Gürallar Lapis Han görselleri!

Lokasyon olarak; Kartal E-5 üzerinde ve metronun hemen önünde inşa edilen Gürallar Lapis Han görselleri yayınlandı. İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yaşama geçirilen proje 32 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor..

Lapis Han iletişim!

Toplam 160 ofis ve 40 dükkandan oluşan Lapis Han iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Gürallar Yapı Lapis Han İstanbul Anadolu yakası Kartal ' da yükseliyor...

lapis han hangi dallarda birinci oldu Haberi

lapis han hangi dallarda birinci oldu


Gürallar Yapı tarafından inşa edilen Lapis Han, Londra'da düzenlenen "Dünyanın En İyileri" yarışmasından birincilik ödülü ile döndü.


Uluslararası arenalarda kazandığı başarı ve ödüllere bir yenisini daha ekleyen Lapis Han, 6 Aralık 2013 gecesi Londra'da düzenlenen "Dünyanın En İyileri" yarışmasında 'ofis geliştirme' dalında birincilik ödülünü aldı. Dünyanın dört bir yanından, konut ve ticari mülkiyet alanında profesyonellerin yer aldığı International Property Awards, geçtiğimiz akşam Londra'da düzenlenen özel bir gece ile sahiplerini buldu. Emlak ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ödüllendirildiği özel gecede, Avrupa Kıtası'nı 'ofis geliştirme' alanında temsil eden Gürallar Lapis Han'ın birincilik ödülünü almak için sahneye çıkan Gürallar Yapı A.Ş. Genel Müdürü Evrim Karayel, Türk firmalarını uluslararası arenalarda görmenin büyük mutluluk verdiğini söyledi.


Türkiye...