02 / 05 / 2024

Lapis Han dünyanın en iyi ofis geliştirme projesi seçildi!

Lapis Han dünyanın en iyi ofis geliştirme projesi seçildi!

Uluslararası arenalarda kazandığı başarı ve ödüllere bir yenisini daha ekleyen Lapis Han, 6 Aralık 2013 gecesi Londra'da düzenlenen "Dünyanın En İyileri" yarışmasında 'ofis geliştirme' dalında birincilik ödülünü aldı....




Gürallar Yapı tarafından inşa edilen Lapis Han, Londra'da düzenlenen "Dünyanın En İyileri" yarışmasından birincilik ödülü ile döndü.


Uluslararası arenalarda kazandığı başarı ve ödüllere bir yenisini daha ekleyen Lapis Han, 6 Aralık 2013 gecesi Londra'da düzenlenen "Dünyanın En İyileri" yarışmasında 'ofis geliştirme' dalında birincilik ödülünü aldı. Dünyanın dört bir yanından, konut ve ticari mülkiyet alanında profesyonellerin yer aldığı International Property Awards, geçtiğimiz akşam Londra'da düzenlenen özel bir gece ile sahiplerini buldu. Emlak ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ödüllendirildiği özel gecede, Avrupa Kıtası'nı 'ofis geliştirme' alanında temsil eden Gürallar Lapis Han'ın birincilik ödülünü almak için sahneye çıkan Gürallar Yapı A.Ş. Genel Müdürü Evrim Karayel, Türk firmalarını uluslararası arenalarda görmenin büyük mutluluk verdiğini söyledi.


Türkiye Gazetesi


Geri Dön