05 / 05 / 2024

lapis han konut teslimleri

lapis han konut teslimleri

Gürallar Yapı Lapis Han teslim tarihi olarak 2014 belirlendi. Proje, 2014'ün Nisan ayında teslim edilecek

Malatya TOKİ Yazıhan 2. etap konut kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından  Malatya Yazıhan İlçesi’nde inşa ettirilen konut kuraları için geri sayım başladı. Toplam 150 adet konut için 16 Kasım 2023 tarihinde kura çekilişi gerçekleştirildi.

Malatya Yazıhan 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yazıhan 100 bin konut 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün saat 16:00'da yapılacak.

TOKİ 100 bin yeni konut Nallıhan 2. Etap başvuru detayları!

TOKİ 100 bin yeni konut Nallıhan 2. Etap başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki Nallıhan TOKİ 2020 başvuruları başladı mı? İşte TOKİ Nallıhan 2. Etap başvuru detayları...

TOKİ Ankara Nallıhan'da 173 konut yapacak!

173 konut yaptıracak Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca Ankara'nın Nallıhan ilçesine 173 konut ve bir ticaret merkezinin yapılacağını bildirdi.

TOKİ'den Malatya Yazıhan'a konut projesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yazıhan ilçesine TOKİ tarafından konut yapılması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

TOKİ Karaman Nallıhan Mahallesi'ne 515 yeni konut!

TOKİ Karaman Merkez, Nallıhan Mahallesi 515 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 17 Kasım'da saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ankara Nallıhan'a 173 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'da yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. TOKİ, Ankara Nallıhan'a 173 adet yeni konut yapacak.

TOKİ Ankara Nallıhan 173 konut ihalesi 25 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'da yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. TOKİ'den Ankara Nallıhan'a 173 yeni konut geliyor.

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu.

TOKİ Ankara Nallıhan'da 96 adet konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Ankara Nallıhan'da 96 adet konut, (+2 kapıcı dairesi) ve 1 adet büfe inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Nallıhan'da 96 adet konut yaptırıyor!

TOKİ Ankara Nallıhan 96 Adet konut (+2 kapıcı dairesi) ve 1 adet büfe inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 17 Mart 2016 gerçekleşecek.

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Kartal Lapis Han ofis fiyatları!

Kartal E-5 üzerinde, Soğanlık metro istanyonunun önünde hayata geçirilen Lapis Han Ofisleri'nin alanları tek katta 2 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Peki Kartal Lapis Han ofis fiyatları ne kadar?

lapis han konut teslimleri Haberi

lapis han konut teslimleri

Lapishan projesi, Gürallar Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 160 ofisin yer aldığı Gürallar Lapis Han'da 40 mağaza bulunuyor. 


Kartal'da yükselen Lapishan Gürallar projesinde ofislerin alanları 57 metrekare ile 2 bin metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Kartal Lapis Han'da fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor. Yüzde 50'lik kısmı banka kredisiyle kullanılan Lapishan Kartal'da yüzde 10 peşinat sonrasında ise ara ödeme yapılıyor. Gürallar Yapı Lapis Han teslim tarihi Nisan 2014 olarak belirlendi. 


Telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: www.gurallaryapi.com

Kübra...