17 / 05 / 2024

Lapis Han yeni kampanyası

Lapis Han yeni kampanyası

Gürallar Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Lapis Han projesinde "Yüzde 10 peşinatla taksitleri teslimde öde" kampanyası, yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Satışta 11 ofisin kaldığı projede fiyatlar 375 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023

BİM 3 Mart Cuma aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023 fiyat listesi...

HAN Spaces yeni ofisini Piyalepaşa İstanbul'da açtı!

HAN Spaces'in Piyalepaşa İstanbul’daki 2750 metrekare büyüklüğünde ve 5 katlı yeni binası düzenlenen açılış töreniyle açıldı. İşte detaylar...

TOKİ 100 bin yeni konut Nallıhan 2. Etap başvuru detayları!

TOKİ 100 bin yeni konut Nallıhan 2. Etap başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki Nallıhan TOKİ 2020 başvuruları başladı mı? İşte TOKİ Nallıhan 2. Etap başvuru detayları...

Tarihi Kruger Han yeni kiracısını bekliyor!

İstanbul’da Beyoğlu’nun en özel noktalarından birinde konumlanan, İstanbul Sanayi Odası’na (İSO) bir dönem genel merkezlik yapan tarihi Kruger Han, yeni kiracısını bekliyor.

Manisa Yeni Han'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

İl Özel İdaresi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen Yeni Han’da büro gibi kullanıldığı için açık olmayan ya da kullanılmayan dükkânların Manisa’nın tanıtımına ve kültürüne uygun şekilde kullanılması için Manisa Büyükşehir Belediyesi, boş ve pasif durumdaki dükkanları ihaleye açıyor.

Bursa Cafer Paşa Hanı yeni yüzüyle hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarını iki yıl önce başlattığı Cafer Paşa Hanı yeni yüzüyle hizmete açıldı.

Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları'nın yeni okulu Bornova'da!

Ali Deniz'in kurduğu Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları yeni okulunu Bornova'da inşa edecek.

TOKİ'den Ankara Nallıhan'a 173 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'da yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. TOKİ, Ankara Nallıhan'a 173 adet yeni konut yapacak.

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu.

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları'na 1 ay içerisinde başlayacak!

Saklıhan İnşaat yeni projesi Saklı Vadi Konakları'nı İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yapımına 1 ay içerisinde başlanacak proje 9 blok halinde yükselecek.

Bursa Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni binası açıldı!

Uzun yıllardır bir iş hanında faaliyet gösteren Karacabey İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Belediye Başkanı Ali Özkan ile çok sayıda davetli katıldı.

Eminönü'nde Yeni Han ve 1.Vakıf Han restore ediliyor!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Fatih Eminönü bölgesinde Yeni Han ve 1. Vakıf Han'ın restorasyonu ve onarım karşılığı kiraya verilmesi işi için ihaleye çıkıldı...

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Lapis Han yeni kampanyası Haberi

Lapis Han yeni kampanyası

Gürallar Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Lapis Han projesinde "Yüzde 10 peşinatla taksitleri teslimde öde" kampanyası, yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Satışta 11 ofisin kaldığı projede fiyatlar 375 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. Yüzde 10 peşinatla ofis satışı yapılan projede taksitler ise teslimde ödenmeye başlıyor. Bu arada Gürallar Yapı açılış sonrası için kiralama taleplerini de topluyor. 


Bugün...