14 / 05 / 2024

lapseki icra haberleri

lapseki icra haberleri

Çanakkale İli Lapseki İlçesi' nde yer alan tarlanın toplam bedeli 1 milyon 78 bin 115 TL olarak belirlendi. Tarlanın satışı Lapseki İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Asena Atalay'ın Caner Erkin'e açtığı icra davası reddedildi!

Asena Atalay'ın Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin hakkında ‘Nafaka ödemiyor’ diye başlattığı 120 bin TL'lik icra takibi, mahkeme tarafından reddedildi.

İbrahim Kutluay'a icra şoku!

Demet Şener tarafından zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açılan İbrahim Kutluay'a bir şok daha geldi. Tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlatıldı.

Ahmet Arslan'dan Lapseki Yat Limanı projesine destek!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Lapseki'ye yapılacak yat limanı projesine destek vereceğini açıkladı. Arslan yat limanının en kısa sürede çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Lapseki'de katı atık tesisi inşaat çalışmaları sürüyor!

Çanakkale’nin Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ilçede inşaat çalışmaları devam eden katı atık tesisini gezerek, incelemelerde bulundu.

Caner Erkin icra takibini durdurdu!

Futbolcu Caner Erkin'in oğlunun giderlerini ödemediğini ileri süren Asena Atalay dava açıp, 450 bin liralık icra takibi başlattı. Caner Erkin'in avukatı Emrah Pamuk ise icra takibinin karara aykırı düzenlenmiş olduğu gerekçesiyle ödeme emrinin iptali için mahkemeye başvurdu.

Çanakkale Lapseki barajı tamamlandı!

Çanakkale Lâpseki'deki, Balcılar Köyü'ndeki Gökderesi üzerinde yapılmakta olan Lapseki Barajı tamamlandı. DSİ Genel Müdürü Murat Acu tamamlanan baraj hakkında açıklama yaptı.

Çanakkale Lapseki'ye doğalgaz müjdesi!

Çanakkale’nin Lapseki İlçesinde, doğalgaz hattı döşeme ihalesi tamamlandı ve yer teslimi yapıldı. Hava şartları el verirse Şubat ayında ilk kazma vurulacak.

Caner Erkin’e 120 bin liralık icra takibi!

Oyuncu Şükran Ovalı ile evlenen Caner Erkin’e, 120 bin liralık nafakayı ödemediği iddiasıyla eski eşi Asena Atalay icra takibi başlattı. Milli futbolcu, parayı kuruşuna kadar ödediğini açıkladı.

Taşyapı icra işlemlerine tepki!

Taşyapı'nın Kadıköy Belediyesi'ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması istemiyle başlattığı icra işlemine Kadıköy Kent Konseyi'nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum tepki gösterdi.

Kadıköy’deki kurumlardan Taşyapı’nın başlattığı icra işlemine tepki!

Kadıköy Kent Konseyi’nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum yaptıkları basın açıklamasıyla, Taşyapı’nın Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için başlattığı icra işlemine tepki gösterdi

Ödenemeyen aidatların icra takibi bina yönetimleri için yeni kazanç kapısı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin, bazı bina yönetim firmalarının, vatandaşın geç ödediği her aidat borcu için ayrı ayrı icra dosyası açarak haksız kazanç sağlamaya çalıştığını savundu. Şahin "75 liralık bir aidat için tüketiciden 600 lira çıkıyor" dedi.

lapseki icra haberleri Haberi

lapseki icra haberleri
Çanakkale İli Lapseki İlçesi'nde yer alan tarlanın toplam bedeli 1 milyon 78 bin 115 TL olarak belirlendi. Tarlanın satışı açık arttırma suretiyle 21 Ağustos 2014 günü saat 10:00'da Lapseki İcra Dairesi tarafından yapılacak. 
İlanın detayları için