02 / 05 / 2024

Lapseki Namal Entegre Termik Santrali halk toplantısı nerede

Lapseki Namal Entegre Termik Santrali halk toplantısı nerede

Namal Elektrik Üretim A.Ş tarafından Çanakkale Lapseki'de Namal Entegre Termik Santrali için 31 Temmuz'da saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Lapseki-Sütlüce Denizaltı Kablo Bağlantı projesinde sona gelindi!

Bandırma civarında yaklaşık 2 bin 500 MW kurulu güce sahip santrallarde üretilen elektrik enerjisini, tüketimin giderek arttığı İstanbul’a aktarmayı hedefleyen Lapseki-Sütlüce Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi hayata geçiriliyor.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü 2016 Ağustos'ta açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kamu-Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü ne zaman açılacak?

Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, yapımı devam eden Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü’nde incelemelerde bulundu.Çoban halk arasında Şehir Hastanesi olarak bilinen Sağlık Kampüsü’nde çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

Bilkent Entegre Sağlık Kampusu 1 yıl sonra hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kamu-Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen Bilkent Entegre Sağlık Kampusu şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Ankara Bilkent Entegre Şehir Hastanesi 2016'da açılacak!

Mehmet Müezzinoğlu: "Ankara Bilkent Entegre Şehir Hastanesi 3 bin 680 yatak kapasitesine sahip. Avrupa'nın en büyük, dünyanın da tek parça halinde en büyük hastanelerinden biri olacak. Herhangi bir aksilik olmazsa 2016 Ağustos ayında açılacak" dedi.

Diyarbakır Entegre Katı Atık Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 10 ilçe belediyesi ile birlikte kentteki 30 yıllık katı atık sorununa çözüm olacak entegre katı atık yönetimi tesisinin inşaat çalışmaları başladı.

Sakarya Entegre Katı Atık Tesisi toplantısı 1 Eylül'de!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi'nde yer alan Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 1 Eylül 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Çanakkale Lapseki'de inşaat sektörü gelişiyor!

Çanakkale Lapseki ilçesinde inşaat sektörünün hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen Mimar Mücahit Şahin, tüketicilerin hizmet alımı noktasında bilinçli olmaları noktasında uyardı.

Çanakkale Lapseki'de inşaat sektörü büyüyor!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde inşaat sektörünün hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen Mimar Mücahit Şahin, tüketicilerin hizmet alımı noktasında bilinçli olmaları noktasında uyardı.

Çanakkale Lapseki'de yollara parke taş döşeniyor!

Çanakkale Lapseki'de yollara parke taş döşeniyor. İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İl Genel Meclisi üyeleri Tayfun Sevim ve Hasan Ergin, Güreci köyü muhtarı Kadir Dal ile yetkililerden bilgi aldı.

Mücahit Şahin: Çanakkale Lapseki'de inşaat sektörü hızla büyüyor!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde inşaat sektörünün hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen Mimar Mücahit Şahin, tüketicilerin hizmet alımı noktasında bilinçli olmaları noktasında uyardı.

Çanakkale Lapseki'de inşaat sektörü hızla gelişiyor!

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde inşaat sektörünün hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen Mimar Mücahit Şahin, tüketicilerin hizmet alımı noktasında bilinçli olmaları noktasında uyardı.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu 9 hastaneden oluşacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan yaklaşık 3 bin 500 yatak kapasiteli Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu'nun inşası için proje alanına mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Lapseki Namal Entegre Termik Santrali halk toplantısı nerede Haberi

Lapseki Namal Entegre Termik Santrali halk toplantısı nerede

Namal Elektrik Üretim A.Ş tarafından; Çanakkale İli, Lapseki İlçesi sınırları içerisinde, Papazbağı mevkiinde "Namal Entegre Termik Santrali" Proje'sinin yapılması planlanmaktadır.Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Güreci Köyü Köy Kahvesi


Toplantı Yerinin Adresi: Güreci Köyü Lapseki/Çanakkale


Toplantı Tarihi: 31.07.2015 


Toplantı Saati: 14:00


Proje Sahibi:Namal Elektrik Üretim...