24 / 07 / 2024

lara plajı ihalesi son durum

lara plajı ihalesi son durum

Antalya’nın ünlü plajlarından Lara Plajı, 20 yıl süreyle ihaleye çıkarılabilmesi için oylamaya sunuldu. Böylelikle plajın 20 yıllığına işletilmesi Büyükşehir Belediyesi meclisinin de oy çokluğuyla, Antalya Büyükşehir Belediyesi encümenine verildi...

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Yalıyı aldı plajı kapattı!

Anadoluhisarı’nda “İnönü Yalısı” olarak bilinen köşk ile yan tarafındaki diğer yalıyı alan iş insanı, iki yalı arasında kalan “Anadolu Hisarı Plajı” olarak bilinen araziyi de yalılara ekledi.

TOKİ'den Ağrılılara büyük müjde! O ilçede 254 ucuz konut inşa edilecek! İhalesi yarın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ağrı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Antalya Lara'da planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesi mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Lara Plajı'na yapılması planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Lara'daki falez kıyısında yer alan plajlar düzenlemeye giriyor!

Antalya'nın ünlü restoranlarından Lara Balıkevi'nin 1'inci Derece Doğal SİT alanı falez kıyısında yer alan plaj noktasında Muratpaşa Belediyesi'nce yapılmak istenen düzenleme gerginliğe neden oldu.

Antalya'daki Bambus Plajı'nın yıkımına başlandı!

Antalya'da, falezlerin üzerine beton dökülerek oluşturulan Bambus Plajı'nın yıkımına başlandı. Alınan bilgiye, Lara bölgesinde deniz kıyısında bulunan falezlerin üzerine beton dökülerek ve denizin bir bölümü doldurularak plaj oluşturuldu.

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki inşaat durduruldu!

ANTALYA’nın dünyaca ünlü plajı Kaputaş’ta, Kaş Belediyesi’nin büfe ruhsatıyla iş makinelerini sokarak inşaatına başladığı restoran, kafe, duş ve soyunma kabinleri ile tuvalet gibi yapılara yönelik açılan davada mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki inşaata durdurma kararı verildi!

ANTALYA'nın dünyaca ünlü plajı Kaputaş'ta, Kaş Belediyesi'nin büfe ruhsatıyla iş makinelerini sokarak inşaatına başladığı restoran, kafe, duş ve soyunma kabinleri ile tuvalet gibi yapılara yönelik açılan davada mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Kılavuzlu - Ceyhan rekreasyon alanı start aldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih M.Erkoç, proje çalışmaları süren "Kılavuzlu-Ceyhan Rekreasyon Alanı'nın bölgenin en büyük rekreasyon alanlarından olacağını söyledi. Plaj ihalesi de yakında yapılacak.

Antalya Kruvaziyer İskelesi imar planını Büyükşehir yapacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımlar Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya Kruvaziyer İskelesi Projesi için Lara Plajı’nın batı ucunda yapılmasını uygun buldu.

Kefken Plajı düzenleme ihalesi gerçekleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği sahil düzenlemelerine bir yenisini daha ekliyor. Kefken Plajı düzenleme işi ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi. Sonucu ihale komisyon toplantısında açıklanacak.

İztuzu Plajı ihalesi iptal!

İztuzu Plajı'nın kullanımıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "İztuzu ihalesini iptal edeceğim. Yeni aldığımız karar şu: İztuzu Plajı'nda hiçbir ticari faaliyet, şezlong, şemsiye olmayacak" dedi.

lara plajı ihalesi son durum Haberi

lara plajı ihalesi son durum

Antalya’nın dünyaca ünlü plajlarından Lara Plajı, 20 yıl süreyle ihaleye çıkarılabilmesi için oylamaya sunuldu. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan oylamada MHP’li 11 üyenin 'çekimser', CHP’li 27 üyenin 'red’ oyuna karşın AK Partili 46 üyenin 'kabul’ oyuyla Büyükşehir Belediyesi encümenine yetki verildi.



Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ASAT binasındaki meclis toplantısında Lara Plajı’nın işletmecisi Lara Birlik’in İçişleri Bakanlığı’nca lağvedilmesiyle gelişen süreçte, plajın Antalya Valiliği’nce Büyükşehir Belediyesi’ne devri gündeme geldi. Antalya Valiliği’nce devri yapılacak plaja ilişkin hazırlanacak projeye göre, plajın işletilmesi veya işlettirilmesi işinin sınırlı ayni hak tesisi suretiyle 20 yıl süreyle ihaleye çıkarılabilmesi için belediye encümenine yetki verilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oylamaya sunuldu. Zaman zaman şiddetli tartışmaların yaşandığı oylamada Ak Partili 46 üye ‘kabul’, CHP’li 27 üye ‘red’, MHP’li...