15 / 05 / 2024

lara projeleri

lara projeleri

Lara Falez Kıyı bandı üzerinde 1930'lu yıllarda küçük bir değirmenken sonrasında sahip olduğu tüm tarihi özellikleri kaybederek dev bir kütleye dönüşen binanın, park alanından günübirlik tesis alanına dönüştürülmesi için çalışma başlatıldı....

Markalı konutların ne kadarı yabancılara satıldı?

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Aralık 2019 sonuçlarına göre, markalı konut projeleri kapsamında satışların yüzde 8’inin yabancılara yapıldı

Markalı konut projelerinde satışların yüzde 8’i yabancılara yapıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'ne göre, markalı konut projeleri kapsamında satışların yüzde 8’inin yabancılara yapıldığı Kasım ayında stok erime hızı yüze 3.76 oranında gerçekleşti...

Markalı konut projelerinde satışların yüzde 10’u yabancılara yapıldı!

Markalı konut projeleri kapsamında gerçekleştirilen satışların yüzde 10’unun yabancılara yapıldığı Ağustos'ta fiyatlar, bir önceki aya göre 0.43, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 2.80 oranında arttı...

Markalı konut projelerinin yüzde 7'si yabancılara satıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Haziran 2019 sonuçları açıklandı. Verilere göre; markalı konut projeleri kapsamında yapılan satışların yüzde 7’lik kısmı yabancı yatırımcılara yapılırken, bu satışlarda ağırlıklı olarak 1+1 özellikteki konutların tercih edildi.

2018 Kasım'da konut satışlarının yüzde 8'i yabancılara yapıldı!

Dolar/TL'deki düşüş, yabancı yatırımcının konuta ilgisi azalttı. Kasım ayında markalı konut projeleri kapsamında gerçekleştirilen satışların yüzde 8'lik kısmı yabancı yatırımcılara gerçekleştirildi. 

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

35 soruda TOKİ emekli konut projeleri!

Türkiye’nin dört bir yanında dar, orta gelir ve emekli grubundaki vatandaşlara yönelik konut ve yaşam alanları inşa eden TOKİ projelerine hız kesmeden devam ediyor. İşte, 35 soruda TOKİ emekli konut projeleri..

Artaş inşaat projeleri Körfezli yatırımcılara sunuldu!

11. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılan Artaş İnşaat'ın projeleri Körfezli yatırımcılara sunuldu.

Hindistan Başbakanı Modi'den Türk yatırımcılara çağrı!

Hindistan Başbakanı Narendra Modi yaptığı açıklamada inşaat alanında çok ciddi projeleri olduğunu söyledi ve Türk yatırımcılara çağrı yaptı.

Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni!

"Lüksün en doğal hali mi, doğanın en lüks hali mi" sloganıyla basına tanıtılan Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri ön satışlara başlayacak. İşte Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni...

Ağaoğlu’ndan Alman yatırımcılara davet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, Almanya Ekonomi Konseyi’nde Alman yatırımcılara seslendi. " Alman yatırımcıları özellikle yaşlılar için Türkiye’de konut projeleri üretmek üzere ortak yatırıma davet ediyorum” dedi.

Ahmet Çolakbayrakdar Kayseri'de kentsel dönüşümü anlattı!

Yunus Emre ve Seyranı Mahalleleri'nde incelemelerde bulunup vatandaşlara projeleri anlatan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar,"İçiniz rahat olsun, sızın için en iyisini yapmak amacıyla çalışıyoruz." dedi.

Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

Yunus Emre ve Seyrani Mahalleleri'nde incelemelerde bulunup vatandaşlara projeleri anlatan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ,"İçiniz rahat olsun, sizin için en iyisini yapmak amacıyla çalışıyoruz" dedi

lara projeleri Haberi

lara projeleri

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, konuyla ilgili Büyükşehir ve Muratpaşa belediyelerine hazırlanan planla ilgili görüş sordu. 

Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayında önerilen planların, Lara Falez Kıyı Bandı'na ilişkin plan bütününde değerlendirilmesinin uygun olduğu ve onanmak üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne gönderilmesi gerektiği yönünde oy birliğiyle karar verdi. 

Alana ilişkin uygulama ölçekli imar planlarını Ocak ayı meclisinde görüşen Muratpaşa Belediyesi'nde ise plan çalışması, tekrar incelenmek üzere meclisin ilgili ihtisas komisyonlarına gönderildi. 

Çırçır fabrikasına dönüştü Tartışmalara neden olan yapı, Lara Falez Kıyı Bandı üzerinde, Işıklar Caddesi'nin hemen sonunda yer alıyor. 

Alanın hikayesi, 1935 yılına kadar uzanıyor. 30'lu yıllar, Antalya'da kenti boydan boya kat eden su arklarından gelen suyun falezin yükseltisinden de yararlanılarak değirmenler kurulduğu zamanlardı. O yıllardan kalan bu küçük değirmen, Cumhuriyet'in sanayileşme...