04 / 05 / 2024

Lastik İŞ Sendikası oteli

Lastik İŞ Sendikası oteli

Genel Başkanlığını Abdullah Karacan’nın yaptığı Lastik - İş Sendikası ilimizdeki üyelerine yeni tesisler kazandırmayı sürdürüyor.

Eğitim-iş sendikasının hangi illerde yetkili olacağı belli oldu! İşte detaylar

Eğitim-İş Sendikası 2023 yılında yetkili olduğu il ve ilçeler hakkında bir açıklama yaptı. Sendika İzmir, Kocaeli, Antalya ve birçok ilde yetkili olarak belirlendi. Buna göre Eğitim-İş Sendikası’nın giderek büyüdüğü gözler önüne serildi. 

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Bridgestone’dan lastik alanlara Lastik sigortası kampanyası! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Bridgestone yoldan kaynaklı hasarlarda lastiğin ücretsiz değişimini içeren sigorta kampanyası başlattı. Kampanya 17 jant ve üstü lastik alımlarında geçerli. İşte detaylar

Deeper İnşaat Elektrik Lastik Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Deeper İnşaat Elektrik Lastik Sanayi Ve Limited Şirketi Pendik'te Hakan Gül tarafından kuruldu.

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan özelleştirme kararları için dava!

Geçtiğimiz günlerde TCDD Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesisleri için özelleştirme kararı çıkmıştı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, kararın iptali için dava açıyor.

80'lerin lastik kızı Yasemin Evcim emlakçı oldu!

90'lerin lastik kızı Yasemin Evcim, evlendikten sonra jimnastiği bırakarak, emlak danışmanlığı yapmaya başladı.

İnşaat İşçileri Sendikası kooperatif kuruyor!  

İnşaat İşçileri Sendikası (İnşaat-İş), ‘Dayanışma Yaşatır İşçi Kooperatifi’ kurmak için çalışmalara başladı. Sendika kooperatifin ilk olarak internet üzerinden tüm Türkiye'de dağıtım ağı oluşturacağından bahsetti.

Tez-Koop-İş Sendikası: AVM'ler açılmamalı!

Tez-Koop-İş Sendikası AVM'lerin 11 Mayıs'ta açılmasıyla ilgili olarak, Sağlık Bakanlığı’na yazı gönderdi. Sendika, ‘AVM’leri açmayın’ dedi...

Lastik-İş Kocaeli Şube binası yıkıldı!

İstanbul depremi sonrasında zarar gören Lastik-İş Kocaeli Şube binasının mart ayında başlayan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yıkılan binanın yerine 5 katlı, şube binası, sosyal tesis ve işçi çocuklarına etüt merkezi inşa edilecek.

İnşaat-İş sendikasından 'İstanbul'daki şantiyeler durdurulsun' önerisi!

İnşaat-İş sendikası, coronavirüs salgını kapsamında İstanbul'da hayata geçirilen şantiyelerin durumuyla ilgili rapor yayımladı. 

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası'na Kristal Baret Ödülü!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası, İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi ile Kristal Baret Ödülleri’nin inovasyon kategorisinde ödül aldı.

Çelik-İş Sendikası'nın metruk binası yıkıldı!

İskenderun’da doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık veren metruk binaların yıkımına devam edenİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Süleymaniye eski çelik-iş sendikasının metruk binasının yıkım çalışmalarını denetledi.

İnşaat İşçileri Sendikası, metro inşaatında eylem yaptı!

İnşaat İşçileri Sendikası, İstanbul Beşiktaş'ta yapımı devam eden metro inşaatında çalışan işçilerin, üeretlerini-mesai fazlalarını ve tazminat haklarını alamadıkları gerekçesiyle şantiye önünde basın açıklaması yaptı.

Lastik İŞ Sendikası oteli Haberi

Lastik İŞ Sendikası oteli

Genel Başkanlığını Abdullah Karacan’nın yaptığı Lastik-İş Sendikası ilimizdeki üyelerine yeni tesisler kazandırmayı sürdürüyor.


 Lastik-İş sendikasının çok şık olan Başiskele sahilindeki kafeteryası, Genel Başkan Abdullah Karacan’ın katılacağı törenle hizmete açılacak. Lastik-İş üyeleri ve Kocaelililer, İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı üzerindeki sosyal tesis ile restaurantların ardından Lastik-İş imzalı çok güzel bir tesise daha kavuşacak. Lastik-İş Sendikası’nın Başiskele Körfez Mahallesi Liman Caddesi sahil yolu No: 23 sahilinde denize sıfır konumdaki tesiste ilk etapta aperatif yiyecek, sıcak soğuk içecekler sunulacak. Yakın gelecekte, dünya mutfaklarından yemekler de menüye alınacak. Tesis, 8 Mayıs Cuma günü saat 17.00’de törenle hizmete açılacak. Lastik-İş Sendikası’nın Başiskele sahilinde yaptıracağı 120 oda, 252 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel de hızla ilerliyor. 8 Mayıs günü, kafenin açılışının ardından inşaatı devam eden bu süper...