02 / 05 / 2024

latif aydemir inşaat

latif aydemir inşaat

Latif Aydemir İnşaat, hep hayalini kurduğunuz ve hakkınız olan keyifli yaşamın anahtarını, Çeşme Dalyanköy'de yaşanan büyük bir aşk hikayesiyle birlikte sunuyor.

Letonya'dan Türk inşaat sektörüne çağrı!

Türk Leton İş İnsanları (LETİAD) Başkanı Fuat Aydemir, Türkiye'de faaliyet gösteren inşaat sektörü temsilcilerine Letonya'ya yatırım yapması konusunda çağrı yaptı. 

Latif Aydemir'den Çeşme ve Bornova ve Bayraklı'ya yeni proje!

Çok sayıda konut ve iş yeri hayata geçiren iş adamı Latif Aydemir yaptığı açıklamada, Eylül ayından başlamak üzere inşaat sektöründe önemli ölçüde hareketlilik beklediklerini ve satışların yeniden 2015 ve 2017 yıllarındaki seviyelere çıkacağını belirtti.

İnşaat sektörü hareketlenecek, satışlar artacak!

İzmir ve çevre illerde çok sayıda konut ve işyeri inşa eden işadamı Latif Aydemir, Eylül ayından itibaren inşaat sektörünün canlanacağını, satışların artacağını söyledi.

Latif Aydemir İnşaat'tan Madam Katrin Konakları projesi!

Latif Aydemir İnşaat, hep hayalini kurduğunuz ve hakkınız olan keyifli yaşamın anahtarını, Çeşme Dalyanköy'de yaşanan büyük bir aşk hikayesiyle birlikte sunuyor.

Aydemir İnşaat'ın yeni projesi alıcılarını bekliyor!

Çanakkale Ezine ilçesinde inşaat sektöründe adından söz ettiren Aydemir İnşaat, son projesiyle ilçe halkının büyük beğenisini kazandı. Ezine Hükümet konağının arkasındaki alana yapılmaya başlanan yeni lüks daireler alıcılarını bekliyor.

Latif İşçen: Belediyeler inşaat şirketi kurmamalı!

BBP'li milletvekili adayları Latif İşçen ve Mustafa Arha, Derince 60 Evler'de vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. Kent Konut olayıyla ilgili konuşan vekil adayı İşcen, "Belediyeler inşaat şirketi kurmamalı" dedi.

Halil Aydemir: İnşaat sektörü Konya'da aç bir sektör!

Genç Kuşak yazı dizisinin bu haftaki konuğu Özgüney Emlak ve Saha Yapı'nın ortağı Halil Aytemir oldu. Halil Aytemir, 2005 yılında girdikten sonra, 2011 yılında inşaat sektöründe de faaliyetlerinin gidişatını aktardı.

Quasar İstanbul inşaatında kaza!

Mecidiyeköy'de bulunan eski likör fabrikasının yerindeki "Quasar İstanbul'un inşaatında, mekanik proje taşeronunun alt taşeronu olan Akar Tic.-Latif Akar Limited Şirketi sahiplerinden Mehmet Akar 1. kattan düşerek yaşamını yitirdi.

2014'te 272 inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

2005 yılında toplam 28.6 milyar liralık ekonomi yaratan inşaat sektörünün 2014’te bu oranı kümülatif olarak 71.8 milyar liraya çıkarması bekleniyor. Ancak 7 Eylül itibariyle inşaatta meydana gelen iş kazalarındaki kaybımız da 272 cana dayandı.

İnşaat sektöründeki kriz, sürdürülebilirlik sınırlarını aştı

Serdar Harp, inşaat sektöründe son 2 yılda yaşanan küçülmenin kümülatif olarak yüzde 20'nin üzerine çıktığını belirtti

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

latif aydemir inşaat Haberi

latif aydemir inşaat

İnsanların gözlerini kapatıp, nasıl bir yerde yaşamak ve nasıl bir güne uyanmak istediği hayalinden yola çıkan Latif Aydemir İnşaat, turizmin gözde merkezi Çeşme'nin Dalyan Mahallesi'nde süper lüks bir projeye imza atıyor. Adını burada yaşanan büyük bir aşktan alan Madam Katrin Konakları, 7 bin metrekare alan üzerinde yapılacak 10 villadan oluşuyor. Yüzme havuzlu projedeki villaların her birinin iki araçlık otoparkı bulunuyor. Villaların her biri deniz manzaralı, şömineli ve her odasında özel banyosu yer alıyor. 


Ünlülerin tercihi 

Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aydemir, bu proje için neden Çeşme'yi seçtiklerini şöyle açıkladı: "Popülaritesi yüksek bir tatil merkezi olması, en önemli etkenlerden biri. 

Seçkin insanların ve ünlülerin tercih ettiği Çeşme-Alaçatı, birçok kişinin ev sahibi olma isteğiyle cazibe merkezi haline geldi. Burada birçok ünlüyle karşılaşabilir ve komşu olabilirsiniz....