05 / 05 / 2024

lavazza best a.ş

lavazza best a.ş

Lavazza'yı 10 yıldır Türkiye'de temsil eden BEST A.Ş CEO'su Sertaç Akyüzol hedeflerinin 2014 sonunda 100 şubeye ulaşmak olduğunu söyledi. Akyüzol "Önümüzdeki yıl bin 200 kişilik aile oluruz" dedi. ..

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Best Buy 250 mağazasını kapatıyor!

Best Buy, şirket gelirine çok az katkı yaptığı gerekçesiyle sadece telefon satışı yaptığı 250 mağazasını kapatacağını açıkladı.

Premier Sakarya Otel hizmete açıldı!

Best Western oteller zinciri tarafından yaptırılan Premier Sakarya Otel hizmete açıldı. Otelin, toplantı salonları ve örnek odaları basın mensuplarına tanıtıldı.

Antalya Best Western VIB açıldı!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi otel ve sosyal tesislerinin açılış töreni gerçekleşti. Best Western VIB, tasarımı ve sunduğu hizmetlere tam donanımlı bir iş ve teknoloji oteli oldu.

Sakarya Best Western Premier Otel açılış için gün sayıyor!

Ani Otel İşletmeleri A.Ş tarafından Sakarya'da inşa edilen Sakarya Best Western Premier Otel açılmayı bekliyor. Toplam 131 odası ve 8 toplantı salonu bulunan otel, 5 yıldızlı uluslararası tek marka otel olma özelliğine sahip.

HY Proje başarı grafiğini Best Point’te sürdürecek!

HY Proje A.Ş’nin başarılı gayrimenkul satış uzmanları Mebuskent’teki başarı grafiğini şimdi Best Point’te sürdürecek.

Faruk Özlü Balıkesir'de fabrika açılışlarına katıldı!

Faruk Özlü, Balıkesir Sanayi Odasında düzenlenen ortak törenle 10 bin kişinin çalışacağı Alimar Jeneratör, Eko Sinerji, TRIMline fabrikaları ile BEST A.Ş.'nin ek fabrikasının açılışına katılarak konuşma yaptı.

Best Paradise Turizm ve İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Best Paradise Turizm ve İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Rıdvan Balku tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Best On Yapı Harfiyat Petrol Ürünleri Elektrik Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best On Yapı Harfiyat Petrol Ürünleri Elektrik Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Barış Seçen tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Şekerbank EKOkredi ile 109 bini aşkın konut yalıtıldı!

Şekerbank, "Aile Çiftçiliği Bankacılığı" ve "EKOkredi" projeleri ile Best Business Awards'ta üç ödüle layık görüldü. 109 bini aşkın konutun yalıtıldığı EKOkredi kapsamında 201 milyon metreküp doğal gaz tasarrufu da gerçekleşti.

Savranoğlu, Best Western Premier Karşıyaka'yı açtı!

Deri, inşaat, turizm, perakende ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren grup, lüks segmentteki ikinci oteli olan 118 odalı Best Western Premier Karşıyaka’yı hizmete açtı. İşte ayrıntılar...

Best Western Ortadoğu'da 13 otel açacak!

Best Western, Ortadoğu'da yeni oteller açacağını açıkladı. 2016'ya kadar Ortadoğu'da 13 otel kuracaklarını ifade eden şirket, resmi sitesinden yaptığı duyuruda bu otellerin bin 800 odaya sahip olacağını belirtti.

lavazza best a.ş Haberi

lavazza best a.ş


İtalya'nın popüler kahve zinciri markası olan Lavazza, Türkiye'deki büyümesini hızlandırdı. 31 şubeye ulaşan Lavazza Best Coffee Shop, yıl sonunda 60 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Lavazza'yı 10 yıldır Türkiye'de temsil eden BEST AŞ CEO'su Sertaç Akyüzol, hedeflerinin 2014 sonunda ise 100 şubeye ulaşmak olduğunu söyledi. 

Şu anda bünyelerinde 600 kişinin çalıştığım anlatan Akyüzol "Önümüzdeki yıl bin 200 kişilik aile oluruz" dedi. Akyüzol büyüme süreçleri ile ilgili olarak da "Şu anda bütün kafelerimiz franchising olarak verilmekte ve bu böyle sürecek. Lokasyon olarak bu yıl İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'ya öncelik veriyoruz. 2013'te ise Ege'de büyüyeceğiz" diye konuştu. 


Akyüzol, önümüzdeki yıl Gaziantep ve Kahramanmaraş gibi illerde de şube açmayı planladıklarını söyledi.Kariyerinde başarıyı yakalamış, kendi işinin başında durarak geliştirmeye azimli, girişimci ruha ve başarma isteğine sahip...