21 / 05 / 2024

Lavida Büyükçekmece ödeme planı

Lavida Büyükçekmece ödeme planı

Yüzde 5 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra 30 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı bulunan Demir La Vida Büyükçekmece'de daire fiyatları 201 bin liradan başlayarak yükseliyor

Yeşilyaka Su Büyükçekmece villa fiyat listesi!

Yeşilyaka Su Büyükçekmece villa fiyat listesi 1 milyon 690 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme imkanı bulunuyor...

Büyükçekmece Güzelce Bizimevler ödeme planı!

Büyükçekmece Güzelce Bizimevler ödeme planı kapsamında konutlar için en az yüzde 20 peşinat veriliyor. Tapuları hemen teslim edilen Bizimevler Güzelce projesinde daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Bizimevler Güzelce Büyükçekmece ödeme koşulları!

Bizimevler Güzelce projesi İhlas Holding tarafından İstanbul Büyükçekmece'de Güzelce bölgesinde hayata geçirildi. Projede dairelerin tapuları hemen teslim ediliyor...

Lavinya City Büyükçekmece ödeme planı!

Kullar İnşaat imzasını taşıyan Lavinya City Büyükçekmece projesinde 305 adet konut ve 17 adet dükkan yer alıyor.

Büyükçekmece Yeşilyaka Koru ödeme koşulları!

Büyükçekmece Yeşilyaka Koru ödeme koşulları kapsamında ara ödemeli ve sıfır faizli ödemeler yapılıyor. Yeşilyaka Koru projesinde 56 villa olacak...

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projeye banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte ödeme planı!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Birinci etap teslimlerinin bu yıl eylül ayında gerçekleşmesi öngörülen projede 187 adet villa yer alıyor.

Büyükçekmece Batımahal satılık!

Büyükçekmece Batımahal satılık villa fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kaspamında 180 aya varan vade imkanı sağlayan proje Yalçınlar Group imzası ile yükseliyor.

Büyükçekmece Demir La Vida ödeme planı!

Büyükçekmece Demir La Vida ödeme planı çerçevesinde vade farksız ödemeler yapılabiliyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje Demir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Büyükçekmece Demir Lavida satılık daire!

Büyükçekmece Demir Lavida satılık daire alanları 60 metrekareden başlıyor. 24 aya kadar vade farksız taksit yapılan projede ayrıca banka kredisi ile ödeme de yapılabiliyor.

Prestij Evleri Büyükçekmece ödeme koşulları!

Prestij Evleri Büyükçekmece ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2015 yılının Ekim ayında yapılması planlanan Büyükçekmece Prestige Evleri projesi toplam 38 konuttan meydana geliyor...

Lavida Büyükçekmece ödeme planı Haberi

Lavida Büyükçekmece ödeme planı

Demir La Vida Büyükçekmece projesi Demir İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Demir La Vida İstanbul Avrupa yakasın Büyükçekmece'de hayata geçiriliyor. 


110 bin metrekare alan üzerinde yükselen Demir La Vida Evleri toplam 446 adet konut ve 39 ticari birimden meydana geliyor. Demir Lavida fiyatları 201 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Demir La Vida Büyükçekmece 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Demir Lavida teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olarak belirlendi.


Lavida Büyükçekmece ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ödeniyor. Kalan tutar ise 30 aya kadar vadelendirilebiliyor. Projede yer alan konutların alanları 61 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor.


Demir La Vida Büyükçekmece sosyal olanakları arasında dans...