13 / 05 / 2024

Lavinya Marmara toplam inşaat alanı

Lavinya Marmara toplam inşaat alanı

Daire sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Lavinya Marmara ne zaman teslim edilecek sorusuna 2016 yılı cevabı veriliyor. 30 bn 956 metrekare inşaat alanına sahip proje, İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece'de yükseliyor...

Marmara bölgesinde en fazla satılık konut stokunun olduğu il belli oldu! 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor

Mart 2024 döneminde satılık konut stok adetleri toplamı, bir önceki aya kıyasla yüzde 3 oranında artarak 983 bin 520 adet oldu. Marmara bölgesinde ise o ilde toplam 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor...

İŞ GYO Mallmarine AVM ve Marmara Park AVM 2023 kira geliri 10 milyon TL'yi aştı!

İŞ GYO'nun Mallmarine AVM ve Marmara Park AVM 2023 kira geliri belli oldu. Söz konusu şirketin AVM'lerden elde ettiği toplam geliri 10 milyon 48 bin 800 TL oldu.

Beklenen Marmara depremindeki hasar, Güneydoğu'daki 11 ilin toplamını geçer: En az 7.2 büyüklüğünde olacak!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen Marmara depremi ile ilgili son dakika değerlendirmelerinde bulundu ve beklenen Marmara depremindeki hasarın Güneydoğu'daki 11 ilin toplamını geçeceğine dikkat çekti. 

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

Kuzey Marmara Otoyolu'nun maliyeti arttı mı?

Kuzey Marmara Otoyolu'nun (KMO) Kurtköy-Akyazı ile Kınalı-Odayeri kesimlerinde toplam 2 milyar 186 milyon dolar tutarındaki ilave maliyet ortaya çıktı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; güncel kurla bu tutar 18.8 milyar Türk Lirası'na çıkıyor. 

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisinin kazananı DAP oldu!

Emlak Konut GYO tarafından bugün satışa çıkarılan ve toplam büyüklüğü 25 dönüm olan Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi ihalesi DAP Yapı 705 milyon 500 bin TL teklifle kazandı...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arsa ihalesinin 2.oturumu 21 Mart'ta!

Emlak Konut, Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı arazisini satışa çıkardı. Arsa ihalesinin 1. oturumu 15 Mart'ta yapılmıştı. İhalenin kesin kazananın belli olacağı 2. oturum ise 21 Mart'ta yapılacak. Söz konusu arsanın toplam büyüklüğü yaklaşık 20 bin 677 metrekare büyüklüğünde...

Kartal Marmara Loft Yakacık fiyatları!

Toplam 152 daireden meydana gelen Kartal Marmara Loft Yakacık projesi Ekim 2018 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Kartal Marmara Loft Yakacık fiyatları 435 bin TL'den başlıyor.

Bizim Evler Ardıçlı iptal edildi, İhlas Marmara Evleri 4 geliyor!

İhlas Gayrimenkul tarafından Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi. Firma bu projenin yerine Beylikdüzü Yakuplu'da İhlas Marmara Evleri 4 projesine başlıyor. Projede toplam 1.249 adet daire ile 52 adet ticari ünite yer alacak.

Mabeyn Marmara fiyat!

Toplam 224 adet daireden meydana gelen Mabeyn Marmara fiyat listesi metrekare bazında 5 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2019 Eylül'de yapılacak.

Güneşli Huzurlu Marmara ne zaman teslim?

Huzurlu Marmara projesi toplam 289 daire ve 12 adet ticari alandan oluşuyor. Güneşli Huzurlu Marmara ne zaman teslim?

Kartal Marmara Loft fiyat ve ödeme seçenekleri!

Toplam 152 adet daireden meydana gelen Kartal Marmara Loft projesi Ekim 2018 tarihinde anahtar teslimlere başlayacak. İşte Kartal Marmara Loft fiyat ve ödeme seçenekleri...

Güneşli Huzurlu Marmara ev fiyatları!

Toplam 289 daire ve 12 adet ticari alandan oluşan Güneşli Huzurlu Marmara ev fiyatları metrekare bazında 4 bin 200 TL’den başlıyor.

Lavinya Marmara toplam inşaat alanı Haberi

Lavinya Marmara toplam inşaat alanı

Kullar İnşaat, Has Otomotiv ve Faik Yılmaz Gayrimenkul ortak projesi olarak konumlanan Lavinya Marmara ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim.


İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece bölgesinde inşa edilen Marmara Lavinya projesi toplamda  115 adet konut ve 17 adet dükkandan meydana geliyor. 


Konut satışlarına devam edilen Lavinya Marmara ne zaman teslim edilecek sorusuna 2 yıl sonra cevabı veriliyor. Proje, 4 blok halinde yükseliyor. 


Büyükçekmece Lavinya Marmara projesinin sosyal olanakları arasında;  çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kamelyalar ve otopark bulunuyor. Projede fiyatlar 398 bin TL'den başlıyor. 


Lavinya Marmara ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılı deniliyor.  Proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. 


Marmara Lavinya Evleri iletişim

Telefon: 0212 864 41 61-0212 864 38...