07 / 07 / 2024

Layan Co İnşaat iletişim

Layan Co İnşaat iletişim

Layan Co İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emad Aldeen Alsoutarı ve O. Emad Aldeen Abdulazız ortaklığında kuruldu. 

MyVista Çandarlı'da 2.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Önümüzdeki ay teslim!

Mega Yapı İnşaat tarafından inşa edilen MyVista Çandarlı projesinde fiyatlar 2 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Teslimleri önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan projede 186 konut ve 12 ticari alan bulunuyor. 

İstanbul’da barajlar alarm veriyor! İstanbul’a su sağlayan barajların doluluk oranı yüzde 17.8 oldu

İstanbul’da Avrupa Yakası’nda bulunan ve su sağlayan Terkos ile Büyükçekmece barajlarında su seviyesinin kritik seviyelere inmesi ve son aylarda yaşanan kuraklık, yağmurların yağmaması sebebi ile İstanbul'a su sağlayan barajlarının doluluk oranı çok azaldı. İşte haberin ayrıntıları...

Algün Nova'da 36 ay vade 0 faiz fırsatı! 2+1'ler 2 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Algün Nova, Algün İnşaat tarafından yeşilin ve mavinin başkenti Düzce’de, Akçakoca yolu üzerinde yükseliyor. Algün Nova'da 2+1'ler 2 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Algün Nova projesi ile ilgili detaylar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Coşar tarafından kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Coın Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coın Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Seyed Vahıd Sadrossadat ve Seyedamın Sadrolsadat Dezfoulı ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe indirim coşkusu var! Demir fiyatlarına bugün yine indirim geldi! Güncel demir fiyatları 23 Mayıs 2022

İnşaat sektörünün gündeminde bugün yine indirim var. İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi. İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden demirin ton fiyatına bugün 100 lira indirim geldi. Peki demir fiyatları ne kadar? İşte  güncel demir fiyatları 23 Mayıs 2022.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

New Co Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Co Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kaya ve Nilufer Kaya ortaklığında kuruldu.

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile ibrahim çağlayan tarafından kuruldu.

Layan Co İnşaat iletişim Haberi

Layan Co İnşaat iletişim

Layan Co İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emad Aldeen Alsoutarı ve O. Emad Aldeen Abdulazız ortaklığında kuruldu. 

Layan Co İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konuus:
A. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerindeveya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak .ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Layan Co İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Mimar Sinan Mah.Davutpaşa Cad. No.23/3...