30 / 04 / 2024

Laz Müteahhit

Laz Müteahhit

Maslak’taki eski Princess Otel’in kumarhanesini 500 bin Euro yatırımla dünyada bir benzeri daha olmayan müzik stüdyosuna çeviren ‘laz müteahhit’, yüksek teknoloji sistemleri yerli-yabancı işadamlarına ve sanatçılara satıyor...

İbrahim Dumankaya: Laz müteahhit olmasa ev bulamazdınız!

Yüzlerce projeye imza atan Dumankaya inşaat’ın kurucusu İbrahim Dumankaya yap-satçı “Laz müteahhit” ekolünü, oğlu Ali Dumankaya ise “sat-yapçı” yani modern müteahhit tarzını temsil ediyor

Müteahhit eksik fatura düzenlerse ne olur?

Tapu dairesinde ödenecek harç için, gerçek satış bedelinin beyan edilmesi gerekiyor. Peki, müteahhit eksik fatura düzenlerse ne olur? Cezası nedir?

Müteahhit ve arsa sahibi arasındaki pay paylaşımı nasıl olmalı?

Tüm inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş bugünkü yazısında ''Müteahhit ve arsa sahibi arasındaki dengeli oran (yüzde) yani arsaya karşılık, daire-dükkan paylaşımı nasıl olmalıdır?'' sorusunu yanıtladı.

Kentsel dönüşümde müteahhit seçerken nelere dikkat edilmeli?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Son, arsa sahiplerine karar aşamasında dikkat edilmesi gereken kriterlerle ilgili önemli tavsiyelerde bulundu. Peki kentsel dönüşümde müteahhit seçerken nelere dikkat edilmeli?

Şanlıurfa'da müteahhit öldürüldü!

Şanlıurfalı müteahhit Fatih Çiftçi, öldürüldü. 29 yaşındaki Çiftçi'nin cesedi otopsi için morga gönderildi.

İbrahim Ekşi: Arsa fiyatlarını indirmek lazım!

Emlakkulisi.com sektör buluşması Anthill Kat 54'te gerçekleşti. İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi yaptığı açıklamada arsa fiyatlarına dikkat çekerek, "Arsa fiyatlarını indirmek lazım." dedi

Müteahhit seçerken nelere dikkat edilmeli?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, ''Müteahhit seçerken nelere dikkat edilmelidir'' konusuna değindi. İşte Karataş'ın o yazısı...

Aydın'daki kaçak müteahhit Yalova'da yakalandı!

Aydın'da birçok inşaat projesine imza atan ve tamamlamadan onlarca projeyi yarım bırakıp ortadan kaybolan müteahhit Yalova'daki bir termal otelde yakalandı.

İzmir Gaziemir’de 2 müteahhit 120 kişiyi dolandırdı!

İzmir Gaziemir’de müteahhit Hüseyin P. ve ortağı Selim Ö, 24 evi defalarca satarak 120 kişiyi dolandırdı. 48 aile, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu.

Konut site yönetimi yasası lazım!

Gazetem İstanbul gazetesinin köşe yazarlarından Yavuz Erensoy bugün köşesinde "Site yönetimi yasası lazım" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Bilecik'te çatıdan düşen müteahhit Ahmet Şahin ağır yaralandı!

Bilecik Beşiktaş Mahallesi Dilaver Sokak üzerinde kaba inşaatı bitmiş 4 katlı bir binanın çatısındaki yapımı devam eden çalışmaları inceleyen müteahhit Ahmet Şahin (1982), bilinmeyen bir sebepten dolayı aşağı düştü.

İki kişinin ölümüne neden olan müteahhit serbest bırakıldı!

İZMİR’in Konak İlçesi’nde, geçen 11 Ağustos’ta Lütfiye Yurdaer ile Ecem Haliloğlu’na otomobille çarparak ölümlerine neden olan ve olay yerinden kaçan müteahhit N.D., geçen pazartesi günü Ankara’da polise teslim oldu. N.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

İstanbul'da bir müteahhit, ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü!

İstanbul'da bir müteahhit, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını silahla öldürüp 3 gün sonra intihar etti.

Laz Müteahhit Haberi

Laz Müteahhit

Maslak’taki eski Princess Otel’in kumarhanesini 500 bin Euro yatırımla dünyada bir benzeri daha olmayan müzik stüdyosuna çeviren ‘laz müteahhit’, yüksek teknoloji sistemleri yerli-yabancı işadamlarına ve sanatçılara satıyor.


Orhan Aydoğan... Bir çok Karadenizli gibi baba mesleği müteahhitliği seçen Rizeli bir inşaatçı. Ancak çocuk yaşta dayısının dinlediği plakların da etkisiyle müzik sevgisi zamanla hobisini iş olarak seçmesine neden oldu. 60 farklı marka ve 1.300 metrekare alanda kurduğu müzik stüdyosunda bir çok pahalı yüksek teknoloji ürün satıyor. Yabancı müşterilerinin yanı sıra Kenan İmirzalıoğlu, Sezen Aksu, Roberto Carlos gibi birçok ünlünün de yer aldığı Extreme Audio,’da bir çok şarkıcı da albümlerini dolduruyor. Orhan Aydoğan “Cep telefonlarımızdan, mp3 player’larımızdan, televizyondan ya da bilgisayardan ne yazık ki gerçek müziği dinleyemiyoruz. O yüzden laz müteahhitin biri böyle...