06 / 05 / 2024

Lazzoni Hotel New Yorka otel mi inşa edecek

Lazzoni Hotel New Yorka otel mi inşa edecek

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

New Bodrum Hotel 2 icradan 3 milyon TL'ye satılıyor!

Bodrum 2. İcra Dairesi, Bodrum Eskiçeşme'de bulunan New Bodrum Hotel 2'yi satışa çıkardı. İmar planında turizm tesisi alanında kalan otelin toplam satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

New York Plaza Hotel 1 milyar dolara satılacak!

New York’un efsaneleri arasında yer alan ve 109 yıllık tarihi bulunan Plaza Hotel’in, gelecek ay borçlar nedeniyle açık artırmaya çıkarılacağı ve 1 milyar dolara satılmasının beklendiği kaydediliyor.

Lazzoni Hotel New York'ta otel açmayı planlıyor!

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 5 Haziran'da!

Studio Libeskind Başkanı Mimar Yama Karim, RIBA Ödüllü Mimar Stefan Behnish ve Ekolojist Gary Grant, 5 Haziran 2015 tarihinde, İstanbul Lazzoni Hotel’de “Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” için İstanbul’a geliyor...

Yeşil mimarinin devleri İstanbul'a geliyor!

Yeşil mimarinin devleri Dünya Çevre Günü'nde İstanbul'a geliyor. " Yeşil binalar ve ötesi konferansı " 5 Haziran 2015 tarihinde Lazzoni Hotel'de gerçekleştirilecek.

Vault Karaköy, The House Hotel New York Times’de yer buldu!

The House Hotel Collection’un ödüllü üç oteli The House Hotel Galatasaray, The House Hotel Nişantaşı ve The House Hotel Bosphorus’un ardından geçtiğimiz yıl kapılarını açan Vault Karaköy, The House Hotel'de.

Lazzoni Hotel banyolarında İdeal Standard tercih ediliyor!

Banyo tasarımında söz sahibi olan İdeal Standard, turizm sektöründeki önemli projelere imza atmaya devam ediyor. İdeal Standard, Lazzoni Grubu'nun dikkat çeken turizmdeki ilk projesi Lazzoni Hotel'in tercihi oldu.

Lazzoni Hotel, Sütlüce'den sonra ABD'de yükselecek!

Lazzoni Mobilya, ABD’de 4 mağazaya ulaştı ve 5 yıl içinde bu sayıyı 50’ye çıkarmayı hedefliyor. Şirket, Sütlüce’de açtığı Lazzoni Hotel’i de ABD’ye taşıma planı yapıyor.

Lazzoni Mobilya, Haliç'te ki otelinden sonra New York'ta da yer arıyor!

Lazzoni Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut, Sütlüce’de Haliç kıyısında inşa ettikleri Lazzoni Otel ile turizmde bir zincir olmayı hedeflediklerini belirterek, ''Yurtdışındaki ilk hedefimiz de New York'' dedi.

Lazzoni New York'ta otel açacak!

Lazzoni Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut, Sütlüce’de Haliç kıyısında inşa ettikleri Lazzoni Otel ile turizmde bir zincir olmayı hedeflediklerini belirterek, New York'ta otel açmak istediklerini söyledi...

Lazzoni Mobilya Haliç'e otel yaptı!

Lazzoni Mobilya, turizmdeki ilk yatırımını Sütlüce'de yapıyor. Lazzoni Hotel'in 120 milyon liraya mal olacağını söyleyen Lazzoni Mobilya'nın patronu Yaşar Kababulut otelle ilgili merak edilen soruları cevapladı.

Mobilya firması Lazzoni'den Haliç'te otel: Lazzoni Otel!

MOBİLYA markası Lazzoni, 4'ü New York'ta olmak üzere yurt dışında 7, yurt içinde 15 mağazayla büyümeye devam ediyor. Mobilyadaki iddiasını sürpriz şekilde 'otelciliğe' de taşıyan firma, Haliç'te hayata geçirdiği otelin inşaatını tamamladı...

Lazzoni Hotel Aralık ayında Sütlüce'de açılacak!

Mobilya sektöründe kişiye özel tasarımlarıyla farklı bir yer edinen Lazzoni’nin Yeni Rönesans mimarisiyle inşa ettirdiği 5 yıldızlı oteli Lazzoni Hotel, Aralık ayında misafirleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Lazzoni Hotel New Yorka otel mi inşa edecek Haberi

Lazzoni Hotel New Yorka otel mi inşa edecek

Yaklaşık 1 yıl önce hizmete giren Lazzoni Hotel'in Genel Müdürü Gürhan Sayar ile Lazzoni Otel'i, turistlerin ve müşterilerin taleplerini, merak ettiklerini konuştuk.

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, 2015'in dünyada turizm açısından çok parlak bir sene olmamasına rağmen iyi bir sene geçirdiklerini ifade etti.

Müşterilerin yüzde 50'sinin Ortadoğu ve Afrika bölgelerinden geldiğini söyleyen Sayar, müşterilerin en çok İstanbul'daki yeme içme kültürünü ve müzeleri camileri merak ettiğini kaydetti.

Otele gelen müşterilerin mobilyaları beğenmesi ve satın almak istemesi halinde kendilerine Lazzoni Mobilya aracılığıyla hizmet ettiklerini dile getiren Sayar, "Birçok iş yaparken otelcilik de yapan, mobilya da yapan firmalar var ama asıl işi mobilyacılık olup da otelciliğe adım atan ilk firmayız" diye konuştu.

İşte, röportajımızın detayları:

"MAKSİMUM ÇABAYI GÖSTERİYORUZ"

Lazzoni Hotel yaklaşık 1 yıl önce hizmete girdi. Bu...