30 / 04 / 2024

Le Monde Airbnb haberi

Le Monde Airbnb haberi

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Le Monde 'Airbnb havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınları yetkililere bildirecek' haberini güncelledi!

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Deniz GYO Le Chic Bodrum için Daikin'i seçti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde inşa ettiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti. Çevreci kriterler ile inşa edilen projede, 130 takım Daikin Altherma ve 147 adet Daikin VRV dış ünite kullanıldı.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Daikin'i tercih etti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde hayata geçirdiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti.

Modüle Turizm Müzik Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Modüle Turizm Müzik Ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serap Korucu tarafından kuruldu. 

Monde Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Monde Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erkan Dokuyucu tarafından kuruldu. 

Airbnb, AB'nin taleplerine uymayı taahhüt etti!

İnternet üzerinden rezervasyon ve konaklama hizmeti sunan Airbnb, AB'nin tüketici kurallarına uygun davranmayı ve fiyatları şeffaf biçimde sunmayı taahhüt ettiğini açıkladı.

Airbnb üzerinden ev kiralayanlar dikkat!

Kanada’nın Toronto kentinde ‘Airbnb’ sitesi üzerinden ev kiralayan İngiliz çift, kiraladıklarını evin içine gizli kamera yerleştildiğini fark etti.

Le Chic Bodrum fiyat!

131 üniteden meydana gelen Le Chic Bodrum projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 60'ı tamamlandı. İşte, Le Chic Bodrum fiyat listesi.. 

Le Chic Bodrum 2018 fiyatları!

Le Chic Bodrum 2018 fiyatları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda 131 üniteden meydana gelen proje Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Ataman İnşaat tarafından yükseliyor. 

Ege Perla, Stevie Awards'ta 4 ödüle layık görüldü!

Ege Perla, dünyanın en prestijli iş ödülleri programı olan Stevie Awards 15. Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört kategoride ödüle layık görüldü.

Maaşını alamayan inşaat işçisi vinçle binaları yıktı!

İngiltere'de bir inşaat çalışanı, parasını alamadığı gerekçesiyle yaptığı binaları vinçle yıkan inşaat işçisini konuşuyor... Gelecek hafta evlere taşınmayı hayal eden aileler hayal kırıklığına uğrarken, adamın sadece yapımında çalıştığı 5 binayı yıktığı belirtildi.

Le Chic Bodrum Asarlık fiyatları!

Le Chic Bodrum Asarlık fiyatları 405 bin Euro'dan başlıyor. Proje 131 üniteden meydana geliyor.

Le Chic Bodrum ne zaman teslim edilecek?

Le Chic Bodrum projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon dubleks daireler ve villalar yer alıyor. Projede fiyatlar da 405 bin Euro'dan başlıyor. Peki Le Chic Bodrum ne zaman teslim edilecek?

Le Monde Airbnb haberi Haberi

Le Monde Airbnb haberi

Fransız Le Monde gazetesi, nternet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Fransız Le Monde gazetesinin dün yayımlamış olduğu haberde "İslamcı ayrılıkçılıkla mücadele: Devletin güçlendirilmiş imkanları" başlıklı haberinde yer alan Fransız yetkililerin "İslamcı ayrılıkçılıkla" mücadele amacıyla havuzlu müstakil konut kiralayan kadınları belirlemek için internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketiyle iş birliği yapacağı iddiaları yer almıştı.

Fransız Le Monde, daha sonra bu haberi güncelledi. Airbnb ve İçişleri Bakanlığının, Müslüman kadınların havuzlu konut kiralamasının yetkililere bildirilmesi ile ilgili olarak iş birliği yapıldığını yalanladığını resmen açıkladı.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen sosyal medyada gelen yoğun tepkiler ile...