30 / 04 / 2024

Le Monde havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınlar haberi

Le Monde havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınlar haberi

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Le Monde 'Airbnb havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınları yetkililere bildirecek' haberini güncelledi!

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Zerrin Özgüle İnşaat 60 yaş üstü için özel proje yapacak!

Bursa Bademli'de Zer Bademli Evleri'ni inşaa eden Zerrin Özgüle İnşaat, lokasyonu ve sosyal donatı alanları ile fark oluşturan villalar sunmayı hedefliyor.

İşte Nilüfer'in Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villası!

Nilüfer; kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve iki köpeği ile yaşadığı Beykoz Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home'a açtı.

İskenderun Havuzlu Çarşı'da çalışmalar son aşamada!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, havuzlu çarşıda yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, havuzlu çarşıda yapılan çalışmaları inceleyerek Fen İşleri ekiplerinden bilgiler aldı.

Havuzlu Çarşı projesi İskenderun'un kalbi olacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehir merkezini daha modern hale getireceklerini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, doktorlar caddesinde ve havuzlu çarşıda devam eden çalışmaları bölgedeki esnaflarla birlikte inceledi.

Havuzlu Çarşı projesi İskenderun'a prestij katacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, havuzlu çarşının yapılacak olan düzenleme ve iyileştirme çalışmaları ile modern ve daha güzel hale geleceğini belirtti.

Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Toplu Temel Atma Törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. Törende Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu’nun ve diğer 12 merkezin temsili olarak temeli atıldı.

Halkbank'tan yüzde 0.80'le konut kredisi paketi!

15 Temmuz sonrasında meydanlarda demokrasi nöbeti tutan milletin, ekonomisiyi de aynı milli duygularla müdafaa ettiğini söyleyen Halkbank Genel Müdürü Taşkesenlioğlu, Yüzde 0.80’le konut kredisi paketi hazırladıklarını söyledi.

İskenderun Havuzlu Çarşı'ya yeni düzenleme!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, havuzlu çarşıya yeni düzenleme yapacaklarını belirtti. Dingil, "Hizmetlerimiz devam edecek.” dedi

İstanbulSMD Le Corbusier Sergisi Ankara’da açıldı!

Modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünün fotoğraflarını içeren sergisi 2016 Mimarlık Haftası kapsamında 4 Ekim’de Türk Serbest Mimarlar Derneği ev sahipliğinde Ankara’da izleyicilerle buluştu.

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, Le Corbusier’yi Ankara’da ağırlıyor!

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünün fotoğraflarını önce mart ayında açılan bir sergi ile İstanbul’da, ardında da nisan ayında İzmir’de izleyicilerle paylaşmıştı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu yatırım hamlesi sevinçle karşılandı!

BAŞBAKAN Binali Yıldırım’ın açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım ve kalkınma hamlesi bölgedeki sivil toplum kuruluşlarınca sevinçle karşılandı

Sinpaş GYO Güle Güle Otur Türkiyem kampanyasına yoğun ilgi!

Sinpaş GYO’nun Ağustos sonuna kadar sürecek ‘Güle Güle Otur Türkiyem’ kampanyası çok yoğun ilgi görüyor. Kampanya ile Sinpaş GYO’nun çağrı merkeziyle yapılan görüşmeler de kısa sürede 5 kat arttı.

Le Monde havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınlar haberi Haberi

Le Monde havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınlar haberi

Fransız Le Monde gazetesi, nternet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Fransız Le Monde gazetesinin dün yayımlamış olduğu haberde "İslamcı ayrılıkçılıkla mücadele: Devletin güçlendirilmiş imkanları" başlıklı haberinde yer alan Fransız yetkililerin "İslamcı ayrılıkçılıkla" mücadele amacıyla havuzlu müstakil konut kiralayan kadınları belirlemek için internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketiyle iş birliği yapacağı iddiaları yer almıştı.

Fransız Le Monde, daha sonra bu haberi güncelledi. Airbnb ve İçişleri Bakanlığının, Müslüman kadınların havuzlu konut kiralamasının yetkililere bildirilmesi ile ilgili olarak iş birliği yapıldığını yalanladığını resmen açıkladı.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen sosyal medyada gelen yoğun tepkiler ile...