08 / 05 / 2024

leasing ve kobi buluşması 25 ocak

leasing ve kobi buluşması 25 ocak

“Leasing ve KOBİ’iler birlikte güçlü yarınlara -İnşaat Sektörüne Leasing Desteği “ buluşması 25 Ocak Perşembe günü,İstanbul Ticaret Merkezi Ege Salonu’nda gerçekleşecek ve inşaat sektörü temsilcileri bir araya gelecek...

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

KOBİ ve işletmelere Şekerbank tarafından ticari faaliyetleri için 3 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı.

Sel, fırtına ve yağıştan etkilenen KOBİ'lere müjde! 1 milyon TL'lik faizsiz kredi verilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, fırtına, aşırı yağış ve selden etkilenen yerlerdeki KOBİ'lere 1 milyon TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunulacağını duyurdu. İşte o kredinin tüm detayları....

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman sağlanacağını duyurdu.

KOSGEB 50 bin TL hibe desteği veriyor! Tüm kadın girişimciler ve KOBİ'lere destek!

KOSGEB, hibe destekleriyle girişimcilere yeni bir fırsat sunuyor. 50 bin TL tutarında hibe kredisiyle iş kurmak isteyenler, artık daha hızlı şekilde finansman desteğinden yararlanabilecekler.

KOBİ ve işletmelere 250 milyar TL'lik kredi! Bakan Nebati detayları resmen duyurdu!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Hazine destekli kefalet sistemi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte Bakan Nebati'nin o açıklamaları...

 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıkladı: KOBİ'lere müjde!

 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "KOBİGEL'in 3. çağrısına toplam 1075 firma başvurdu. Bu başvurulardan 278'i desteklenmeye hak kazandı. İşletmelerimize yaklaşık 116 milyon lira katkı sunacağız" dedi.

Esnaf ve KOBİ'lere verilecek kredinin detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve Giresun'da selden etkilenen esnaf ve KOBİ'lere verilecek faizsiz kredinin detayları belli oldu.

Müteahhitlik yasası çıkmalı!

“Leasing ve KOBİ’iler birlikte güçlü yarınlara -İnşaat Sektörüne Leasing Desteği “ buluşması dün gerçekleştirildi. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ( İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu buluşmada " Acil olarak müteahhitlik yasasının çıkarılması gerekiyor." dedi..

Finansal kiralama ve inşaat sektörü bir araya geliyor!

“Leasing ve KOBİ’iler birlikte güçlü yarınlara -İnşaat Sektörüne Leasing Desteği “ buluşması 25 Ocak Perşembe günü,İstanbul Ticaret Merkezi Ege Salonu’nda gerçekleşecek ve inşaat sektörü temsilcileri bir araya gelecek...

Leasing desteği inşaat sektörü için can simidi oluyor!

Finansal Kurumlar Birliği 25 Ocak 2018 tarihinde, İstanbul Ticaret Merkezi Ege Salonu’nda gerçekleşecek “Leasing ve Kobiler Birlikte Güçlü ve Güvenli Yarınlara” buluşmasında inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya gelecek. 

Sinpaş'tan Kobi'ler için özel proje!

Sinpaş GYO'nun Kobi'ler için özel bir proje olarak basına tanıttığı Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde fiyatlar 1 milyon 93 bin 500 TL'den başlıyor ve 9 milyon 645 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor.

İnşaat sektöründeki büyümeye leasing desteği!

Türkiye yılın ikinci çeyreğinde inşaat yatırımlarındaki artışla yüzde 5.1 büyürken, finansal kiralama pazarı ise yılın ilk yarısında yüzde 18 büyüdü. Leasing pazarındaki büyümeyi ise iş ve inşaat makineleri leasingi tetikledi.

KOBİ ve girişimciye 20 bin ofis geliyor!

2017 yılında KOBİ ve girişimcilere yönelik teşvikler artıyor. Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler ve girişimcilere yönelik 2017 desteklerinde arsa ve ofis teşvikleri öne çıkıyor. Tahsis edilecek ofis sayısı 20 bine çıkıyor.

leasing ve kobi buluşması 25 ocak Haberi

leasing ve kobi buluşması 25 ocak

Finansal Kurumlar Birliği 25 Ocak Perşembe günü, İstanbul Ticaret Merkezi Ege Salonu’nda gerçekleşecek “Leasing ve KOBİ’iler birlikte güçlü yarınlara -İnşaat Sektörüne Leasing Desteği “ buluşmasında inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya geliyor. Söz konusu organizasyonda, kendisine bağlı 200’den fazla alt sektörün ürettiği mal ve hizmet ile ekonominin lokomotif sektörü olan ve 2 milyondan fazla kişinin istihdam edildiği inşaat sektörüne yönelik finansal sorunların çözülmesi, üretim ve ihracatlarının artması adına yol haritası belirlenmesine yönelik finansal kiralama (leasing) araçları anlatılarak çözüm yolları sunulacak.

“LEASING ve KOBİ’LER BİRLİKTE GÜÇLÜ YARINLARA - İnşaat Sektörüne Leasing Desteği “ buluşmasının konuşmacıları ise Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet CANTEKİN, Finansal Kiralama Sektör Temsil Kurulu Başkan Ünal GÖKMEN, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu...