27 / 04 / 2024

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

KOBİ ve işletmelere Şekerbank tarafından ticari faaliyetleri için 3 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı.



Şekerbank tarafından yapılan açıklamaya göre, KOBİ ve işletmeler ticari faaliyetleri için nakit ihtiyaçlarını 3 ay geri ödemesiz dönem imkanı ve 36 aya varan vade imkanı sunulacak.

KOBİ VE İŞLETMELERE MÜJDE!

Şekerbank'ın başlattığı yeni yıl kampanyası ile üretenlere finansman desteği sağlanmaya devam ediliyor. 
KOBİ ve işletmelerin finansal güçlerini artırmayı hedefleyen kampanya ile Şekerbank, müşterilerine özel avantajlar sundu. 31 Ocak 2024'e kadar başvuru yaparak kampanyadan yararlanacak KOBİ ve işletmeler, 3 ay ödemesiz dönem imkanı ve 36 aya varan vadelerle nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

3 AY GERİ ÖDEMESİZ KREDİ VERİLECEK!

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Banka tarafından açıklamada görüşlerine yer verilen Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, Yeni Yıl Kampanyası ile KOBİ ve işletmelerin ihtiyaç duydukları finansmanı sağladıklarını açıklayarak "Üretenlerin ekonomik olarak daha güçlü konuma gelmelerine destek oluyoruz. Şekerbank olarak, üretenlerin sürdürülebilir büyümeleri için yeni ürünler sunmaya ve yanlarında yer almaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

DEPREM BÖLGESİNDEKİ KOBİ'LERE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLADI!

KOSGEB'den işletme başına 750 bin TL'ye varan destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı. ; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, deprem bölgesindeki KOBİ'lere verilen finansman hesaplara yatırılmaya başlandı. 

Deprem bölgesinde yer alan küçük ve orta ölçekli işletmeleri kapsayacak çalışmalar da yaptıklarının altını çizen Bakan Kacır, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır  KOSGEB iş birliği ile yürüttüğümüz Türkiye Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi çerçevesinde başvurusu onaylanan işletmelerimize ödemeleri yapmaya başladık" şeklinde konuştu. 

Deprem bölgesindeki KOBİ'lerin destek ödemeleri resmen başladı! KOSGEB desteğine başvuran hemen baksın!

Depremden etkilenen KOBİ'lere Avrupa Birliği'nden DAHIL projesiyle 375 bin Euro hibe desteği!

KOBİ'lere müjde: Deprem bölgesindeki 100 bin işletme desteklenecek!

Geri Dön