20 / 07 / 2024

leed panel üretimi

leed panel üretimi

Kendi patenti ve AR-GE’si ile bu yeni teknolojiyi Avrupa’da ilk kez üretmenin gururunu yaşayan TLT PANEL özellikle oluşturduğu homojen yapıyla gölgeli yansıtma sorununu ortadan kaldırıyor

AGT, İran'da fabrika kuruyor!

Beş kıtada 60 ülkeye ihracat yapan ahşap ürünleri üreticisi AGT, İran’da panel üretimi yapacak bir fabrika kuruyor.

Throne Art Dekoratif Sanat Panel İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Throne Art Dekoratif Sanat Panel İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Peker, Erkan Zarif tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta kuruldu.

Soyak Soho projesi LEED Gold Sertifikası aldı!

Soyak tarafından karma butik rezidans projesi olarak hayata geçirilen Soyak Soho projesi, çevre ve doğal yaşamı koruyan, enerji ve su tasarrufu sağlayan tasarımıyla LEED Gold Sertifikası aldı.

Avro Bölgesi'nde Eylül ayı inşaat üretimi geriledi!

Avrupa İstatistik Ofisi nin (Eurostat) yayınladığı verilere göre, Avro Bölgesi'nde eylül ayı inşaat üretimi bir önceki aya göre yüzde 1,8, Avrupa Birliği'nde (AB) ise yüzde 0,9 azaldı.

Katma değeri yüksek plastik üretimi için stratejik yatırımlar desteklenmeli!

plaÜretim kapasitesi ile Avrupa’nın ikinci, dünyanın ise yedinci büyük üreticisi konumundaki sektör, buna rağmen sahip olduğu potansiyeli tam olarak değerlendiremiyor.Katma değeri yüksek plastik üretimi için stratejik yatırımlar desteklenmeli.

Antplato Leed Gold adayı olarak dizayn edildi!

Çevre dostu projelere imza atan Ant Yapı, Antplato'yu uluslararası alanda yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak Leed Gold adayı olarak tasarladı.

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi geriledi!

Bu yılın eylül ayında, ağustos ayına göre mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretimi, Euro Bölgesi'nde ve AB'de geriledi. 18 üyeli Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi eylül ayında yüzde 1,8 ve 28 üyeli AB'de de yüzde 0,9 azalış kaydetti.

Avea Genel Müdürlük binası LEED Gold Sertifikası aldı!

Avea'nın Genel Müdürlük binası da LEED Gold Sertifikası aldı Avea'nın Ümraniye Teknoloji Merkezi'nden sonra Maçka'daki Genel Müdürlük binası da enerji ve çevre tasarımında liderliği temsil eden Amerikan LEED Gold Sertifikası aldı.

Yenilenebilir enerji üretimi katlanacak!

AA muhabirinin Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) "2014 Dünya Enerji Görünümü" raporundan derlediği bilgilere göre, Yenilenebilir enerjide dünya genelinde 4 bin 810 teravatsaat olan elektrik üretimi, 2040'a kadar 13 bin 230 teravatsaati bulacak.

Namık Ekinci: İnşaat çeliği üretimi firmalarının denetlenmesi doğru karar!

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin "inşaat çeliği üretimi yapan tesislerin denetleneceği" yönünde yaptığı açıklamaya ilişkin;değerlendirmede bulundu.

Namık Ekinci: İnşaat çeliği üretimi yapan tesisler denetlenmeli!

Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin “inşaat çeliği üretimi yapan tesislerin denetleneceği” yönünde yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

Zorlu Nemrut jeotermal elektrik üretimi ruhsat iptalini geri aldı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Nemrut Jeotermal elektrik üretimi ruhsat iptalini geri aldı.

Dumankaya Flex Kurtköy LEED Gümüş sertifikası aldı!

Dumankaya Flex Kurtköy, ABD’deki Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından geliştirilen Enerji ve de Çevre Dostu Tasarımda Liderlik ( LEED ) Gümüş sertifikası almaya hak kazandı.

leed panel üretimi Haberi

leed panel üretimi

Günümüzde sadece reklam sektöründe değil alışveriş merkezlerinden okullara, hastanelerden ofislere kadar hayatın hemen hemen her alanında mimari ve dekoratif olarak karşımıza çıkan LED Paneller, artık bir Türk firması tarafından tamamen Türk mühendislerinin geliştirdiği teknolojilerle Türkiye’de üretiliyor. Aydınlatma sektörüne 1997 yılında giren ve 2009 yılında Ar-Ge partneriyle yaptığı işbirliği sonucu TLT (Türk Led Teknolojileri) markasıyla LED panel üretimine başlayan Osaka LED Panel, aydınlatma ve reklam sektöründe devrim niteliği yaratacak çok büyük avantajlara sahip LED panel ürünleriyle, üretimini hızla artırıyor.

TLT Panel ile birlikte yüzey aydınlatma teknolojileri yepyeni bir yöntemle tanışıyor.  Bilindiği gibi LED Panelller, en kolay ve anlaşılır bir ifade ile; kenardan aldığı ışığı yüzeyine eşit bir şekilde yayma prensibine dayanır. Optik akrilik olan panelin yüzeyindeki ışık yolları, TLT patentindeki prizma...