08 / 05 / 2024

 Lefkoşa Hastanesi ne zaman açılacak

 Lefkoşa Hastanesi ne zaman açılacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

AK Parti’den İzmir Eşrefpaşa Hastanesi ‘kooperatif modeli’ önerisi!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Uğur İnan Atmaca, İzmir'de yer alan Eşrefpaşa Hastanesi için ek hizmet binasının yapımı için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bir çağrı yaptı ve kooperatif modeli önerisi sundu. 

Haydarpaşa Hastanesi 2 Aralık 1935 yılında açılmış!

Hayadarpaşa Hastanesi için gerekli bütçe ayrılarak hastanenin açılışına karar verilmiş. Haydarpaşa Hastanesi 2 Aralık 1935 tarihinde açılmış.

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Kaç ay kira ödenmezse icralık olunur? Kira öderken açıklamaya ne yazılır?

Kira, bir mülkün, konutun, bir taşıtın ya da benzeri şeylerin sahibi tarafından, bir süre için ve belli bir bedel karşılığında, başkasının kullanımına verilmesine denilmektedir. Peki Kira öderken açıklamaya ne yazılır? İşte detaylar!

Mercedes-Benz A Serisi'ne 116 bin TL zam! İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz’in A Serisi’nin Aralık ayı fiyatları belli oldu. A serisinin Kasım ayı fiyatları dikkate alındığında oldukça fazla zamlandığı dikkatlerden kaçmadı. İşte, Mercedes-Benz A Serisi'ne gelen zamlar ve 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Prefabrik ev inşa ederken ne kadar ödeme yapılır?

Artan konut fiyatlarla beraber çok sayıda kişinin tercih ettiği evlerden biri olan prefabrik evlerde ödenmesi gereken bir takım masraflar bulunuyor. Peki prefabrik ev inşa ederken ne kadar masraf ödenir. Prefabrik ev inşaatında nelere ödeme yapılır? İşte detaylar...

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Kütahya Şehir Hastanesi'nin açılma zamanına ve ilde kapatılması planlanan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Kayseri Şehir Hastanesi’ne hasta yakını misafirhanesi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Şehir Hastanesi için hasta yakını misafirhanesi inşa edileceğini açıkladı. 

İzmir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Temeli 2014’te atılan ve 30 ayda açılması öngörülen İzmir Şehir Hastanesi hala tamamlanmadı. Hastanenin açılışı 5 kez ertelendi. Hastanenin inşaatı hala tamamlanmış değil...

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

 Lefkoşa Hastanesi ne zaman açılacak Haberi

 Lefkoşa Hastanesi ne zaman açılacak

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi dün gerçekleşen tören ile hizmete açıldı. Törene katılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane hakkında açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan haber göre; Koca yaptığı açıklamada, yakın zamanda şehir içerisinde 500 yataklı hastane inşa edileceğini dile getirdi. 

Çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Koca, "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 500 yataklı olarak planlanan Lefkoşa Hastanesinin proje ihalesi 9 Ekim'de yapıldı. Yapım ihalesi kısa sürede tamamlanarak inşaatına başlanacaktır. Bu süre zarfında arazinin imar, mülkiyet ve altyapı sorunları da çözülecektir. Modern mimari anlayışı ile tasarlanmış, her türlü tanı, teşhis ve tedavi birimlerini bünyesinde barındıran, Kıbrıs Türk halkına hak ettiği konforu yaşatarak sağlık hizmetinin sunulacağı bir hastane olacaktır" şeklinde konuştu.
 

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi...