07 / 05 / 2024

Legrand puanları

Legrand puanları

Bina elektrik ve dijital altyapı ürünleri ve sistemleri konusunda dünya lideri Legrand, 18 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında tüm Salbei ürünleri ile legrandyaninizda.com.tr’ de “3 Kat Artı Puan” kazandırıyor.

İnanılmaz ama gerçek! Avrupa'nın göbeğinde 4 TL'ye ev satıyorlar!

Macaristan sınırında yer alan Hırvatistan'ın Legrand kasabasında yeni bir konut sahibi olmanın bedeli sadece 4 TL 20 kuruş. Türkiye'de 4 TL'ye ekmek almak bile mümkün değil. Peki bu konutlara sahip olmak için hangi şartlar aranıyor? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Adalet Akademisi kadrolu personel alıyor! Şartlar tek tek açıklandı! KPSS'den en az 70 puanlar alanlar hemen bakın!

Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığı, 2022 KPSS (B grubu) puanına göre 12 kadrolu personel alacak. Başvurular 15 Eylül'e kadar devam ediyor. Peki Adalet Akademisi kadrolu personel alımı şartları neler? 

2023 YKS Sonuçları Açıklandı mı? YKS Taban Puanları Ne Zaman Yayınlanacak?

YKS taban puanları YKS'ye giren öğrenciler tarafından şimdiden merak ediliyor. 17 ve 18 Haziran 2023 tarihinde yapılan YKS'nin sonuçları henüz açıklanmadı. Ancak öğrenciler, hem sınav sonuçlarını hem de yapacakları tercih işlemlerini merak ediyor. İşte YKS taban puanları ile ilgili detaylar…

Deprem bölgesindeki öğretmenlerin hizmet puanları artacak! Bakandan son dakika açıklaması geldi! 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesinde görevini sürdürmek isteyen öğretmenlerin hizmet puanlarını artıracaklarına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Bu para sadece Worldcard müşterilerinin hesabına yatacak! Hemen başvurun!

Bankalar sürekli yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerine hediye TL ve puanlar vermeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Yapı Kredi Wordlcard da yeni bir kampanya haberini duyurdu ve kampanya kapsamında müşterilerine 200 TL tutarında Worldpuan hediye edeceğini paylaştı.

Çok düşük KPSS puanlarıyla hemen ÖSYM memuru olun! Başvurular bitmek üzere elinizi çabuk tutun!

KPSS puanı olanlara müjde. Çok düşük KPSS puanları ile ÖSYM memuru olabilirsiniz. İşte detaylar!

Milli Savunma Üniversitesi taban puanı açıklandı mı? Kadın erkek astsubay puanları ne kadar oldu?

Milli Savunma Üniversitesi'nin Aday Belirleme Sınavı, 2 Nisan Pazar günü gerçekleştirildi ve yaklaşık 600 bin adayın katılımıyla tamamlandı. Sınav sonuçları merakla beklenirken, adaylar MSÜ Kara, Hava ve Deniz Harp Okulu erkek-kadın taban puanları ile kontenjan listelerine odaklandı. İşte adayların

Ziraat Bankası'ndan müjdeli haber geldi! 2000 TL’lik hediyeler hesaplara yatırıldı.. Hemen kontrol edin

Ziraat Bankası'nın merakla beklenen 750 - 2000 TL'lik hediye puanlarının ne zaman iletileceği araştırılıyor. Kampanya bağlamında yapılan harcamalar baz alınarak 750 TL ile 2000 TL arasında Bankkart hediye liraların 10 Nisan'da yatacağı açıklanmıştı. İşte detaylar.

MEB 5 bin sözleşmeli personel alımında son dakika! 2023 taban puanları peş peşe açıklandı! Hemen bakın! 

KPSS-2023/4 MEB personel alımı başvuru sonuçlarının belli olmasından sonra, 2023 taban puanları merakla araştırılmaya başlandı. Peki MEB personel alımı taban puanları 2023 nasıl öğrenilir? 

Yapı Kredi'den 1000 TL açıklaması... Müşterileri ilk olarak baksın

Yapı Kredi'de sık kampanya düzenleyen bankalar arasında yer aldı. Yapı Kredi'den yurtdışına gidecek müşterilere yansıtılacak para puanlar hakkında açıklama yapıldı.

Araç çarpışma testlerinde yüksek puanlar alan BMW X1'e Mart'ta zam geldi mi? İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW X1, SUV pazarındaki birçok rakibine göre üstün performans, konfor ve güvenlik özellikleri sunar. Sürüş deneyimi oldukça keyifli ve yol tutuşu dinamiktir.  Peki BMW X1 03 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar.

Biruni Üniversitesi mart ayında akademik başvuru ilanı yayımladı! İşte o ilanda yer alan başvuru şartları neler?

Biruni Üniversitesi, kadrolar için adaylarda aranacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) ve Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) puanlarına ilişkin şartları da açıkladı. Adayların, ALES'ten en az 70 ve YDS'den en az 60 puan almaları gerekiyor.

10 bin ehliyet iade edilecek! Hangi trafik cezaları af kapsamında? 

Vergi borcu cezaları siliniyor, taksitli ödeme dönemi geliyor, trafik ceza puanları kaldırılıyor. Beştepe’de yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, borç yapılandırma paketinin ayrıntılarını duyurdu.

Legrand puanları Haberi

Legrand puanları

Kalitesi ve renkleriyle adından söz ettiren Legrand anahtar priz serisi Salbei, perakendeci ve ara toptancıların özel avantaj ve servislere ulaşabildiği legrandyaninizda.com.tr’de, 18 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında “3 Kat Artı Puan” kazanma fırsatı sunuyor. Legrand’ ın Profesyoneller için çok özel, hediyeler ve tekliflerle dolu olarak hazırladığı legrandyaninizda.com.tr ‘ de Salbei ürünleri ile 3 kat Artı Puan kazanacaksınız. 


Bu tarihlerde legrandyaninizda.com.tr’ de biriktireceğiniz Salbei ürünlerine ait 3 Kat Artı Puanlar ya da Artı Puan + Para seçenekleriyle alışveriş yapmanız mümkün. Burada ünlü markaların seçkin ürün ve hizmetlerini bir arada bulacaksınız. Sipariş bilgilerinizi girdikten sonra, seçtiğiniz hediye gönderimi için kargo bedeli ödemenize gerek yok. Kargo bedeli, sizin için Legrand tarafından ödeniyor olacak. Legrand’ la kazanmak işte bu kadar...