28 / 04 / 2024

Legrand seminerleri

Legrand seminerleri

Elektrik dünyasının öncü markalarından Legrand, Nisan ve Mayıs aylarında alçak gerilim dağıtım ve koruma pazarı, ürün ve sistem çözümleri hakkında 17 ilde vereceği seminerler ile lansman ürünlerini tanıtacak.

Legrand seminerlerine devam ediyor!

Elektrik dünyasının öncü markalarından Legrand, Nisan ve Mayıs aylarında alçak gerilim dağıtım ve koruma pazarı, ürün ve sistem çözümleri hakkında 17 ilde vereceği seminerler ile lansman ürünlerini tanıtacak.

İnanılmaz ama gerçek! Avrupa'nın göbeğinde 4 TL'ye ev satıyorlar!

Macaristan sınırında yer alan Hırvatistan'ın Legrand kasabasında yeni bir konut sahibi olmanın bedeli sadece 4 TL 20 kuruş. Türkiye'de 4 TL'ye ekmek almak bile mümkün değil. Peki bu konutlara sahip olmak için hangi şartlar aranıyor? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

İstanbul'da kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Önceki gün "Gayrimenkul Sektör Seminerleri"ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  İstanbul'da kentsel dönüşüm sürecinin başladığını açıkladı.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla Online Share Seminerleri'nde buluştu!

Şişecam Düzcam, online olarak düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Pandemi hastanelerinin izolasyon sistemlerinde Legrand Grup imzası! 

Koronavirüsle mücadele kapsamında inşa edilen pandemi hastanelerinin izolasyon sistemleri, inform Elektronik kesintisiz güç kaynakları ve ameliyathane kontrol panoları Legrand Grup imzasıyla yapıldı...

Birikimevim’den kentsel dönüşüm için finansman modeli!

Deprem fay hattı üzerinde bulunan ülkemizde her sene 1-7 Mart Deprem günlerinde, olası depremlere karşı bilinçlendirme seminerleri düzenleniyor. Birikimevim, deprem haftası kapsamında kentsel dönüşüm bedeli için ev sahiplerine ayda 2 bin TL, 3 bin TL ve 4 bin TL seçenekleri ile kayıt olma imkanı...

Legrand Türkiye'den 5.5 milyon Euro’luk yeni fabrika!

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için ürün ve sistemler üreten Fransız devi Legrand Grup, Türkiye’de bulunan yatırımlarına devam ediyor. dönemdeki ekonomik dalgalanmalara rağmen yeni İnform fabrikasını 5.5 milyon Euro’luk bir bütçeyle hayata geçiren Legrand, Türkiye’deki yatırımını artırma hedef

Legrand yeniden şirket satın alacak!

Fransa merkezli Legrand Grup, 30 yıldır Türkiye pazarında faaliyet gösteriyor. Legrand, Türkiye’deki fabrikalarına yaptığı 5.5 milyon euroluk yatırımını 1 ay önce tamamladı. Legrand’ın, bu yatırımdan sonra Türkiye’de yeniden şirket satın alma yoluna gitmesi bekleniyor...

Levent Pelesen: Konutlarda gerçek tasarruf yalıtımla başlar!

Anadolu’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ düzenleyen İZODER, 2019 yılının 5. seminerini Gaziantep’te düzenledi.

Levent Pelesen: Erzurum'da yalıtım hayati öneme sahip!

İZODER, yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla Anadolu’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ düzenlemeye devam ediyor. İZODER, 2019’un ilk seminerini Erzurum’da gerçekleştirecek.

Mesut Sancak öğrencilerle bir araya geldi!

Mektebim Okulları tarafından geliştirilen M-Lead (Mektebim Liderlik, Girişimcilik ve Gelişim Modeli) Eğitim Modeli kapsamında öncü isimleri Kariyer Günleri Seminerleri kapsamında öğrencilerle buluşturuyor.

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri'nin finali İstanbul'da!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak için gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin sekizincisi İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Legrand, A -TECH Fuarı’nda yeni nesil ürünlerini görücüye çıkardı!

Legrand Grubu, 22 -25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen A – Tech, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na Ar-Ge destekli inovatif ürünleriyle katılım gösterdi.

Konutta tasarruf yalıtımla başlar!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak, vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisi Antalya’da gerçekleştirildi. 

Legrand seminerleri Haberi

Legrand seminerleri

Legrand, alçak gerilim dağıtım ve koruma pazarı ürün ve sistem çözümleri üzerine düzenleyeceği seminerlerde sektörün önde gelen isimlerini buluşturuyor. Legrand,  Nisan ve Mayıs aylarında 17 ilde gerçekleştireceği seminerlerine taahhüt firmaları, proje firmaları, toptancılar, perakendeciler, pano firmaları ve yatırımcıları konuk ediyor.

İzmir, Sakarya, Ankara, İstanbul, Çerkezköy (Tekirdağ), Konya, Bursa, Denizli, Marmaris, Trabzon, Samsun, Eskişehir, Kütahya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep ve Adana’da düzenlenecek eğitim seminerleri, Bölge müdürlerinin açılış konuşmasının ardından Legrand Pazarlama Direktörlüğü’nden AG Dağıtım ve Koruma Pazarı Ürünler Müdürü Cemgil Yelerçifçi ve AG Dağıtım ve Koruma Pazarı Ürün Yöneticileri Gökhan Genç ile Orhan Bilici’nin seminer sunumları ile devam edecek.

Tüm şehirlerde saat 16:00’da başlayacak olan eğitim, 19:00’da konuklar ve Legrand yöneticileri ile birlikte yenilecek keyifli bir akşam yemeği ile son...