28 / 04 / 2024

Legrand serisi

Legrand serisi

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman marka Legrand ve Legrand Grup bünyesinde yer alan İtalyan BTicino ev ve iş yerinize en uygun anahtar priz serilerini seçebileceğiniz platformunu sizlerle buluşuyor...

Legrand'dan Celest antimikrobiyal serisi!

Legrand, kendi dezenfeksiyonunu sağlayarak, mikropların çoğalıp yayılmasını engelleyen, Sistem Armada, Plexo IP55 ve Celest antimikrobiyel serileri ile ticari ve topluma açık alanlar için yüksek hijyen sunuyor.

Kalebodur, Vintage serisi ile doğanın güzelliğini mekanlara taşıyor!

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

Nurus'tan yeni Ashbury Yönetici Serisi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un, yenilikçi tasarımı üst düzey teknoloji çözümleri ile buluşturduğu “Ashbury Yönetici Serisi” çalışma hayatına çeşitli kolaylıklar getiriyor.

VİKO'dan ULTIMA Serisi!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

TSMD Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor. Panelin birincisi “Eğitim Yapıları” teması ile 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Legrand ve Bticino Otel Odası Otomasyonu'nu tanıttı!

Legrand ve Bticino otel çözümleri misafirlerin konforunu arttırırken, otel işletmesini ve yönetimini kolaylaştıran en iyi çözümleri sunuyor. Entegre bir sistem olan Otel Odası Otomasyonu ile her şey tek bir merkezden yönetilebiliyor.

GoldMaster'dan züccaciyede yeni İstanbul Serisi!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.

Legrand Salbei ürünleriyle puan kazandırıyor!

Bina elektrik ve dijital altyapı ürünleri ve sistemleri konusunda dünya lideri Legrand, 18 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında tüm Salbei ürünleri ile legrandyaninizda.com.tr’ de “3 Kat Artı Puan” kazandırıyor.

Legrand'dan çocuk odalarına renkli aydınlatmalar!

Legrand, kız ve erkek çocuklarının sevdiği yeşil, mavi, mor ve pembe renk seçeneklerine sahip Ledli gece lambası ile çocuk odalarını aydınlatıyor.

İtalyan ISVEA Sott’Aqua Serisi ile huzuru banyoya taşıyor!

İtalyan ISVEA, ilhamını doğadan ve sudan aldığı Sott’Aqua Serisi ile su altı dünyasının gizemini ve huzurunu banyolara taşıyor. "Doğaya Dönüş" temalı seride, Soffice ve Marino olmak üzere her zevke hitap edecek iki farklı seçenek bulunuyor.

Legrand Parafudrları tesisatları aşırı gerilimden koruyor!

İletim hatları üzerinden gelebilecek çok yüksek aşırı gerilimlerden korumak için tesisatlarımızda parafudr kullanmak gerekiyor. Legrand Parafudrları tesisatları aşırı gerilimden koruyor.

Danfoss yeni vana serisi ICV Flexline'ı üretti!

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss, yeni vana serisi ICV Flexline™ ile kullanıcılarına sunduğu; modülerlik, daha hızlı kurulum ve daha düşük servis maliyetleri avantajlarına bir yenisini daha ekliyor.

Bticino Axolute serisi ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm oluyor!

İtalyan Bticino Axolute serisi gelişmiş üstün teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist yapısı ile dekorasyona benzersiz bir hava katarken fonksiyonel kullanımı ile ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

Legrand serisi Haberi

Legrand serisi

Tüm elektrik altyapı ihtiyaçlarınıza sınırsız çözümler sunan Legrand, yeni projesi www.legrandevimde.com web sitesi ile hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Evinizi veya iş yerinizi bu akıllı platform üzerinden tek dokunuşla renklendirebilir, zevkinize en uygun Legrand anahtar prizini seçebilirsiniz.


Evinizin anahtar prizlerini “Legrandevimde.com”da oturduğunuz yerden seçin!


Pratik kullanımı ve işlevselliği ile zengin seçenekli Legrand anahtar priz serilerini kullanıcılar ile buluşturan legrandevimde.com, kullanıcılara eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Platform içerisinde bulunan mutfak, salon, yatak odası ve banyodan dilediğinizi seçebilir ve ruhunuzu yansıtan Legrand anahtar priz serisi ile donatabilirsiniz. İster salonunuzu, ister mutfağınızı birbirinden çeşitli renklerle boyayabilir, geniş ürün yelpazesinden size en uygun anahtar prizi deneyerek bulabilirisiniz.


Web sitesinde, Legrand’ın modern ve yenilikçi çizgilerle tasarlanan Celest, Salbei ve Valena anahtar priz serilerinin yanı sıra İtalyan BTicino’nun zarif Axolute,...