07 / 05 / 2024

Legrand Türkiye faaliyetleri

Legrand Türkiye faaliyetleri

Legrand Grubu, Türkiye'de yürüttüğü pazarlama faaliyetlerini tek çatı altında toplayacak. Legrand Grubu; BTicino, Estap, Inform ve Legrand markalarının yenilikçi ürünleriyle pazarda öncü olacak.

McDonalds Türkiye satıldı! Bakın yeni sahibi kimler?

Son günlerde de bu konuya ilişkin yeni bir hamle geldi ve McDonals Türkiye Katar’a satıldı. McDonalds Türkiye’nin bundan sonraki faaliyetleri Katarlı Boheme Investment şirketi altında olacak. Yapılan anlaşmada McDonalds Türkiye 54.5 milyon dolara satılmış oldu.

Türkiye'de en çok iş kazası hangi sektörde yaşanıyor?

Türkiye’de en çok iş kazası meydana gelen sektörler açıklandı. Buna göre; en çok iş kazası yaşanan meslekler arasında madencilik ve taş ocaklığı, kanalizasyon ve atık yönetimi faaliyetleri, imalat, inşaat, konaklama ve yiyecek hizmetleri yer alıyor. 

Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetleri tam gaz!

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yaptığı açıklamada Fırat'ın batısında ve doğusunda Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetlerinin son hızla devam ettiğini söyledi.

Legrand Türkiye'den 5.5 milyon Euro’luk yeni fabrika!

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için ürün ve sistemler üreten Fransız devi Legrand Grup, Türkiye’de bulunan yatırımlarına devam ediyor. dönemdeki ekonomik dalgalanmalara rağmen yeni İnform fabrikasını 5.5 milyon Euro’luk bir bütçeyle hayata geçiren Legrand, Türkiye’deki yatırımını artırma hedef

Türkiye'de 3,2 milyon hektar alana "özel statülü" koruma!

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğünün doğal güzellikleri koruma faaliyetleri kapsamında Türkiye'de 3 milyon 211 bin hektar alanda koruma çalışmaları yapılıyor.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Türkiye Varlık Fonu denetimi görüşüldü!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Türkiye Varlık Fonu ve Türkiye Varlık Fonu Bünyesinde Kurulan Alt Fonların Mali Tabloları ve Faaliyetleri Hakkındaki Denetim ve İnceleme Raporları görüşüldü.

RE/MAX Türkiye, kadınları çalışma hayatına davet ediyor!

Kadınların iş hayatında aktif rol almasını destekleyen ve girişimciliğe teşvik edici faaliyetleri ile öne çıkan RE/MAX Türkiye, yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışan oranı ile kadın istihdamı sağlıyor. 

RE/MAX Türkiye’nin kadın çalışanlarının ilham verici öyküleri!

Girişimciliğe teşvik edici faaliyetleri öne çıkaran RE/MAX Türkiye, yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışan oranı ile kadınların iş hayatında aktif rol almalarını da destekliyor. 

Legrand, Türkiye'deki faaliyetlerini tek çatı altında topluyor!

Legrand Grubu, Türkiye'de yürüttüğü pazarlama faaliyetlerini tek çatı altında toplayacak. Legrand Grubu; BTicino, Estap, Inform ve Legrand markalarının yenilikçi ürünleriyle pazarda öncü olacak.

Türkiye Finans Genel Müdürlük Binası çalışmaları tam gaz!

Türkiye Finans Şantiyesinden Haberler İ stanbul’da , Ümrani ye ’de Ant Yapı’nın ana yükleniciliğinde ilerleyen Türkiye Finans Genel Müdürlük binasında inşaat faaliyetleri devam ediyor.

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi AŞ'nin çalışma esasları belirlendi!

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi AŞ, faaliyet alanı kapsamında her türlü ticari ve finansal faaliyetleri yapabilecek, yerli ve yabancı ortaklıklar kurabilecek, ulusal ve uluslararası kuruluşlarla çeşitli iş birlikleri gerçekleştirebilecek.

Türkiye'de zorunlu deprem sigortalı konut sayısı 7,2 milyona ulaştı!

Sigortacılık ve Bireysel Emeklilik Faaliyetleri Hakkında Raporu yayımlandı. Buna göre Türkiye'de zorunlu deprem sigortalı konut sayısı 7,2 milyona ulaştı.

thyssenkrupp, halatsız asansörle Türkiye’de lider olacak!

Türkiye’deki son dönem faaliyetleri hakkında bilgi veren thyssenkrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, pazar liderliğini hedeflediklerini söyledi. Şarlı, Almanya ve İspanya’nın bu rakamın çok gerisinde kaldığını ifade etti.

Legrand Türkiye faaliyetleri Haberi

Legrand Türkiye faaliyetleri

Legrand Grubu,  Türkiye’deki markalarının daha önce bağımsız olarak yürüttüğü pazarlama faaliyetlerini Ülke Pazarlama Direktörlüğü çatısı altında topladı. Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand Grubu; BTicino, Estap, Inform ve Legrand markalarının yenilikçi ürünleriyle pazarda öncü olmayı hedefliyor.

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand, Türkiye’deki pazarlama faaliyetlerini tek çatı altında toplama kararı aldı. Bu karar ile Legrand, müşteri talepleri ve Türkiye pazarını tek elden takip ederek, pazardaki hakimiyetini bir adım ileri taşımayı hedefliyor. 


BTicino, Estap, Inform ve Legrand markalarıyla Türkiye’nin gerçeklerine ve beklentilerine uygun ürün ve sistemler geliştiren Legrand Grubu, lokal ürünlerin yanı sıra global ihtiyaçları karşılayan ürünlerini; Sancaktepe ve Gebze’deki son teknolojiyle donanmış fabrikalarında üretiyor. ‘Enerji’nin, insana ve çevreye zarar...