16 / 05 / 2024

Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emel Özenbaş imzasıyla kuruldu.

Araç sahipleri dikkat! O ödeme yapılacak! Bu parayı hemen alabileceksiniz!

Kahramanmaraş’taki depremler sonrası on binlerce bina yıkılırken, enkazın altında kalan çok sayıda araç da zarar gördü. Hurdaya dönen yaklaşık 2 bin araç, belediyeye ait asfalt işleme tesislerinin bulunduğu alana geldi ve burada hasar tespiti yapılacak. Bulunamayan araçlar içinse ‘hırsızlık teminatı

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi Kağıthane'de Gökhan Korkulmaz tarafından kuruldu.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Çinli emlak şirketi Evergrande'nin borçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesinde çalışmalar devam ederken şirketin hisseleri bugün Hong Kong borsasında işleme kapatıldı.

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Öndü ve Halil Bulut ortaklığında kuruldu.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Galata Kulesi yorumu: Yapılan işlem doğru ama hiltinin kullanılması yanlış!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi'nde yürütülen restorasyon çalışmaları esnasında hiltiyle yapılan işleme dair konuştu. Bakan Ersoy, "Yapılan işlem doğru ve yapılması gereken bir işlem ama hiltinin kullanılması yanlış" dedi.

Buca'da hazine arazisindeki yapıya satılık tabelası asmışlar!

İzmir'de ormanlık alanda inşa edilen kaçak yapıların tespiti için havadan görüntüleme yapılıyordu ve o sırada Hazine arazisine inşa edilen bir yapıya "satılık" ilanı asıldığı saptandı...

Y S Metal Dekoratif Yapı Sistemleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y S Metal Dekoratif Yapı Sistemleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Özer ve Yücel Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Guygusuz tarafından kuruldu.

Giresun Fiskobirlik Entegre Fındık İşleme Tesisi taşınacak mı?

Giresun'da kent içindeki FISKOBIRLIK'in, mamul üretimi yapan tek sanayi kuruluşu olan Entegre Fındık İşleme Tesisi (EFİT)'nin taşınarak arsasına konut yapılacağı öne sürüldü.

Styleartstone Dekoratif Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Styleartstone Dekoratif Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fahri Kaplan, İsmail Kaplan ve Gürkan Temur imzasıyla kuruldu.

Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emel Özenbaş imzasıyla kuruldu.

Balıkesir Süt Ürünleri İşleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 29 Eylül'de!

Gönenli Süt ve Süt Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti., Balıkesir Gönen'e Süt Ürünleri İşleme Tesisi kapasite artışı projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 29 Eylül Perşembe günü yapılacak.

Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emel Özenbaş imzasıyla kuruldu. 


Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.) İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası,dekoratif taş, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. b.)İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento,fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke,armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları,izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. c.)İnşaat...