05 / 05 / 2024

Lennar International zorlu center

Lennar International zorlu center

Zorlu Center'da yer alan ofisin açılış törenini Lennar International Başkanı Chris Marlin ve Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun gerçekleştirdi.

ABD, Türk gayrimenkul yatırımcıları için fırsatlar ülkesi!

Amerika'da 60'tan fazla şehirde fırsat var ABD'nin en büyük gayrimenkul yatırımcılarından Lennar International, Türkiye ve Ortadoğu pazarına girdi.

Lennar International Türkiye ofisini Zorlu Center'da açtı!

Zorlu Center'da yer alan ofisin açılış törenini Lennar International Başkanı Chris Marlin ve Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun gerçekleştirdi.

Lennar International Türkiye’de yatırım yapacak!

ABD'nin en büyük gayrimenkul yatırımcılarından Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul ortaklığıyla gelen Lennar International, Türkiye ve Ortadoğu pazarına girdi. International, Türkiye'de yatırım yapmaya hazırlanıyor.

ABD’nin gayrimenkul devi Lennar International, Türk pazarında!

ABD’nin gayrimenkul ve satış devi Lennar International Türk pazarına giriyor. Ortadoğu partneri olarak Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul’ü seçti. Projebeyaz Gayrimenkul, 17 Haziran'da Lennar'ın CEO Chris Marlin’i Türkiye’ye getiriyor.

ABD konut piyasası Türk yatırımcıya açıldı!

Murat Uzun, ABD’nin en büyük ikinci gayrimenkul inşaat ve satış şirketi Lennar International ile anlaştıklarını açıklayarak, “18 eyalet 60'dan fazla şehirde Türk yatırımcıları bekleyen fırsatlar var” dedi.

Zorlu Center Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, Kanada'da düzenlenen Stevie International Business Awards'tan dört ödül ile döndü. Zorlu Center; Yeni Yıl Festivali ve Konsept Çocuk Aktiviteleri ile 'Yılın En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası' ödüllerine layık görüldü.

Zorlu Center, Stevie International Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, 12'ncisi düzenlenen Stevie International Business Awards'tan ödülle döndü. Dünyada en başanlı kurum ve projelerin değerlendirildiği yarışmada Zorlu Center'a 2 altın, 2 gümüş ödül verildi.

Scotch&Soda çocuk ürünleri, 2012'de Zorlu Center'da olacak!

Hollandalı Scotch&Soda markası, Meridian Tekstilin mayısta Nişantaşında açacağı mağaza ile Türkiye pazarına giriyor. Markanın çocuk ürünleri de 2012de Zorlu Centerda yer alacak

Ahmet Zorlu: Zorlu Center İstanbul'un dokusunu bozmaz!

14 yaşında çarşaf satarak girişimciliğe adım atan ve bugün 1.8 milyar dolarlık serveti ile dünyanın 692'nci zengini olan Ahmet Zorlu, "Her şey kağıt üstünde olup bitiyor, elimden para geçmiyor. Parayı kullanmayı özlüyorum" diyor

Zorlu Center'dan son kareler!

Zorlu Gayrimenkul Grubu tarafından Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Zorlu Center projesinin son halini www.havadanemlak.com ekibi havadan fotoğrafladı...

Gayrettepe Zincirlikuyu yaya tüneli, Zorlu Center'a uzatıldı!

Gayrettepe Metro istasyonu ile Zincirlikuyu Metrobüs istasyonu arasında yapılan yaya tüneli, Zorlu Center'a uzatıldı. Projenin inşa bedeli Zorlu Holding tarafından karşılanıyor...

Zorlu, santral inşaatı sahasındaki kuşları izledi!

Zorlu Enerji Grubu, 'Sürdürülebilirlik Raporu' yayınladı.   Küresel Raporlama Girişimi tarafından da onaylandı. Zorlu Enerji Genel Müdürü Arif Özozan, 'Zorlu Enerji, çevresel sürdürülebilirlik anlayışını iş yapış biçimi olarak benimsedi' dedi

Zorlu Center projesinden son fotoğraflar!

Aktürk Yapı tarafından hayata geçirilen Zorlu Center projesini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi. Zorlu Center projesinde konutların 2012 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor...

Lennar International zorlu center Haberi

Lennar International zorlu center

ABD'nin ünlü gayrimenkul yatırımcısı Lennar International Türkiye ofisini Zorlu Center'da açtı. Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul ortaklığıyla gelen Lennar International emlak sektöründe Türk yatırımcıyı ABD'deki fırsatlarla tanıştıracak. Zorlu Center'da yer alan ofisin açılışını Lennar International Başkanı Chris Marlin ve Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun gerçekleştirdi. 

Chris Marlin, Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği üyelerine ABD'de deki yatırım fırsatları konulu bir seminer verdi. Seminerde Türkler'in Amerika emlak piyasasına ilgisi, ABD'den hangi şartlarda ev alınabileceği, ev alanlara vatandaşlık hakları, yasalar, konularını anlatan Marlin, 18 eyalet 6o'dan fazla şehirde Türk yatırımcıları bekleyen fırsatların olduğunu söyledi. 

'ABD'DE KONUT KENDİNİ 10 YILDA AMORTİ EDİYOR' 

Chris Marlin seminerde, Başta Miami, Orlando, Los Angeles, Dallas, New York olmak üzere 60'dan fazla şehir ve 18 eyalette yer alan projelerini tanıttı. 

Türk yatırımcılar için ABD'nin...