04 / 05 / 2024

Lens İstanbul fiyatlar

Lens İstanbul fiyatlar

Lens İstanbul’da, teslim için sayılı günler kalırken, son 100 daire için de gurbetçilere yönelik özel bir kampanya hazırlandı. Daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor.

Lens İstanbul'da Kurban Bayramı kampanyası 2018!

Lens İstanbul'da Kurban Bayramı'na özel başlatılan kampanyada tüm ödeme koşullarına ek yüzde 2 indirim uygulanıyor...

Lens İstanbul Kurban Bayramı kampanyası 2019!

Lens Yapı, Lens İstanbul için Kurban Bayramı’na özel bir kampanya düzenledi.  Daire fiyatlarının peşin 327 bin TL’den başladığı projede bayrama özel ekstra indirim fırsatlarıyla ulaşmak mümkün…

Lens İstanbul'dan gurbetçilere özel kampanya!

Lens İstanbul’da, teslim için sayılı günler kalırken, son 100 daire için de gurbetçilere yönelik özel bir kampanya hazırlandı. Daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor.

Lens İstanbul'da fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor!

Kurtköy'de konumlanan Lens İstanbul'da yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. İstanbul'un en büyük açık hava çarşısına sahip olacak olan projede fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor. 

Lens İstanbul'da nakitte yüzde 20 indirim!  

Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor. Nakitte yüzde 20 indirim yapılan projede fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Lens İstanbul'da 300 bin TL'ye!

Teslim tarihi yaklaşan Lens İstanbul'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Lens İstanbul'da 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire seçenekleri sunuluyor. 

Lens İstanbul güncel fiyat listesi 2018!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde teslimler yıl sonunda yapılacak. Projede daire fiyatları 369 bin TL'den başlıyor...

Lens İstanbul yıl sonunda teslimlere başlıyor!

5 blokta 1.162 daireden meydana gelen Lens İstanbul projesinde teslimler yıl sonunda başlayacak. Lens İstanbul'da fiyatlar 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Pendik Lens İstanbul 2018 fiyat listesi!

Lens Yapı imzasıyla Lens İstanbul projesinde teslimlerin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Projede 1+1'leri fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Pendik Lens İstanbul 2018 fiyat listesi...

Pendik Lens İstanbul fiyat listesi!

Lens Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Lens İstanbul projesinde yüzde 25 peşin 60 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. Peki projede konur fiyatları ne kadar? İşte Pendik Lens İstanbul fiyat listesi...

Lens İstanbul daire satış fiyatları!

Aydınoğlu Grup, Renium Yapı, Egal İnşaat, Mah İnşaat’ın ortaklığıyla kurulan Lens Yapı imzasıyla hayata geçirilen Lens İstanbul'da Kurban Bayramı kampanyası başladı.

Lens İstanbul Ağustos fiyat listesi!

Lens İstanbul Ağustos fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede nakit alım fiyatlar 300 bin liradan başlıyor.

Lens İstanbul 2018 Ağustos fiyatları!

Lens İstanbul 2018 Ağustos fiyatları haberimizde yer alıyor. Nakit alımlarda projede fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Lens İstanbul 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Lens Yapı imzası ile Pendik Kurtköy'de yükselen Lens İstanbul'da nakitte fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor..

Lens İstanbul fiyatlar Haberi

Lens İstanbul fiyatlar

Haziran ayıyla birlikte yurt dışında yaşayan Türkler, tatil için Türkiye’ye gelmeye başladılar. KDV indirim fırsatının devam etmesi, döviz kurundaki yükseklik, cazip ödeme koşulları gurbetçiyi yatırım aracı olarak konuta yönlendirdi.Lens İstanbul’da, teslim için sayılı günler kalırken, son 100 daire için de gurbetçilere yönelik özel bir kampanya hazırlandı. 

Lens İstanbul, 370 bin TL’den başlayan 100 daire için 4 yeni kampanya başlattı. Lens Yapı, Lens İstanbul projesi için 4 yeni kampanya modeli sunuyor. Yüzde 50 nakit, yüzde 50 kasım 2019 hemen teslim yüzde 15 indirim fırsatı, yüzde 50 nakit, yüzde 50 48 vade farksız taksit yüzde 5 indirim, yüzde 50 nakit yüzde 50 12 ay vade farksız taksit yüzde 10 indirim ve nakit alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. 

Kmapanyalar hakkında açıklama yapan Lens Yapı...