08 / 05 / 2024

lens istanbul konut fiyatları 2017

lens istanbul konut fiyatları 2017

İnşaat sektörü Eylül ayında hızlı ilerleyişini devam ettirdi. Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, "İnşaat sektörü doğru hamlelerle süreci iyi yönetiyor ve özellikle konutta satış rekorları kırıyor" dedi

Lens İstanbul yıl sonunda teslimlere başlıyor!

5 blokta 1.162 daireden meydana gelen Lens İstanbul projesinde teslimler yıl sonunda başlayacak. Lens İstanbul'da fiyatlar 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

İlçe ilçe İstanbul konut fiyatları!

İstanbul genelinde konut ortalama metrekare değerlerini, kira dönüş yıllarını ve yatırım puanlarını sizler için araştırdık. İlçelerde satılık konut metrekare fiyatı 19 bin TL'yi aşıyor.

Pendik Lens İstanbul 2018 fiyat listesi!

Lens Yapı imzasıyla Lens İstanbul projesinde teslimlerin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Projede 1+1'leri fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Pendik Lens İstanbul 2018 fiyat listesi...

Pendik Lens İstanbul fiyat listesi!

Lens Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Lens İstanbul projesinde yüzde 25 peşin 60 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. Peki projede konur fiyatları ne kadar? İşte Pendik Lens İstanbul fiyat listesi...

Lens İstanbul daire satış fiyatları!

Aydınoğlu Grup, Renium Yapı, Egal İnşaat, Mah İnşaat’ın ortaklığıyla kurulan Lens Yapı imzasıyla hayata geçirilen Lens İstanbul'da Kurban Bayramı kampanyası başladı.

Lens İstanbul Ağustos fiyat listesi!

Lens İstanbul Ağustos fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede nakit alım fiyatlar 300 bin liradan başlıyor.

Lens İstanbul 2018 Ağustos fiyatları!

Lens İstanbul 2018 Ağustos fiyatları haberimizde yer alıyor. Nakit alımlarda projede fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Lens İstanbul'da 1+1'ler nakitte 300 bin TL'den başlıyor!

Lens İstanbul'da 1+1'ler nakitte 300 bin TL'den başlıyor. Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul'da Kurban Bayramı kampanyası başladı.

Lens İstanbul'da Kurban Bayramı kampanyası 2018!

Lens İstanbul'da Kurban Bayramı'na özel başlatılan kampanyada tüm ödeme koşullarına ek yüzde 2 indirim uygulanıyor...

Pendik Lens İstanbul nerede?

33 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde  anahtar teslimleri yakında başlayacak. Peki Pendik Lens İstanbul nerede?

Pendik Lens İstanbul ödemeleri!

Pendik Lens İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Pendik'te inşa edilen proje Lens Yapı imzasını taşıyor. 

Lens İstanbul'da yüzde 2 indirim!

Lens İstanbul'da yüzde 2 indirim ile ödemeler yapılıyor. Lens Yapı imzasıyla İstanbul Pendik Kurtköy'de hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinat veya 72 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor. 

Lens İstanbul'da yüzde 5 peşinatla! 

Lens İstanbul'da yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. Vade farksız ödeme yapılan projede yüzde 5 peşinat veya 72 ay 0 faiz kampanyası uygulanıyor. 

lens istanbul konut fiyatları 2017 Haberi

lens istanbul konut fiyatları 2017

İnşaat sektörü eylül ayında da hızlı ilerleyişini sürdürdü. Türkiye genelinde konut satışları Eylül ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 28,8 artarak 140 bin 298 adede ulaştı.  Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, Türkiye her türlü engellemelere ve sorunlara rağmen gayrimenkul ve inşaat sektörünün ciddi katkıları olduğunu söyledi.

REKORLAR BİTMEZ 

Konuyla ilgili  Yeni Akit Gazetesi'ne konuşan Mert Kutlu, "2016 yılında seçim dönemi, 15 Temmuz süreci, komşu ülkelerdeki terör olayları yatırımcıyı belli bir süre beklemeye itse de, inşaat sektörü doğru hamlelerle süreci iyi yönetti ve yeni bir konut satış rekoru kırıldı. Konut satış rakamları da gösteriyor ki, bu yılı da yeni bir rekorla kapatmaya adım adım ilerliyoruz. Biz de bunu satış ofisimizdeki hareketlilikten anlıyoruz. Her gün bir konut satışı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Mert...