16 / 05 / 2024

Lens İstanbul satışları

Lens İstanbul satışları

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde fiyatlar 307 bin TL'den başlıyor. Lens İstanbul 2018 ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 

Akzirve Strada'da satışlar tamamlandı!

Akzirve Gayrimenkul, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Strada projesinde satışlar tamamlandı. Projenin ikinci etabı Strada Plus ise 2020 yılında tamamlanacak.

Konut satışları Kasım ayında yüzde 27 düştü!

Konut satışları Kasım ayında yüzde 27 oranında azalarak 89 bin 626 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 16 058 konut satışı ve %17,9 ile en yüksek paya  sahip oldu. 

İzmir, konut satışlarında İstanbul'u 10'a katladı!

İzmir, en çok göç alan 3. şehir olmasına rağmen, son 5 yılda konut satışlarında yüzde 16 büyümeye ulaşarak, İstanbul ve Ankara’yı geride bıraktı...

Forev Modern Eyüp'te ön satışlar başladı!

Forev Yapı’nın İstanbul’un en merkezi ve hızlı gelişen semtlerinden Eyüp’te hayata geçirdiği Forev Modern projesinde, avantajlı ön satışlar başladı. 

Konut satışlarına kampanya dopingi!

Haziran ayı boyunca devam eden kampanyanın etkisiyle konut satışlarında 9 ayın en yüksek artışı yaşandı. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 547 adetle ve yüzde 17.2 pay ile zirvede yer aldı. 

Lens İstanbul satış ofisi!

Lens İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 33 bin metrekare arsa alanına sahip proje İstanbul Pendik Kurtköy'de yükseliyor.

ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı. Projede daire fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. 

Lens İstanbul satış fiyatları!

Lens İstanbul satış fiyatları daire alanlarına göre değişiyor. Pendik Kurtköy'de Lens Yapı tarafından hayata geçirilen projede vade farksız 50 ay taksit fırsatı sunuluyor.

Projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için ne yapmalı?

Ege Yapı Cer İstanbul projesinin lansmanında konuşan İnanç Kabadayı, projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için izleyecekleri stratejiden bahsetti.

Vogue Trade Center'da satışlar başladı! Yeni proje!

Ayse Yapı imzasıyla İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nde hayata geçirilen Vogue Trade Center projesinde satışlar başladı. Vogue Trade Center'da fiyatlar 4 milyon 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Dap İzmir projesinde çadır satışları başladı!

Dap Yapı, İstanbul dışındaki ilk yatırımını İzmir’de hayata geçiriyor.  450 milyon hasılat beklenen Dap İzmir projesinde çadırdan satışlar başladı. 

İstanbul'da konut satışları yüzde 100 arttı!

Bu yıl 1,5 milyon konut satılacağını belirten İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, İstanbul'da son bir ayda konut satışlarında yüzde 100 artış olduğunu söyledi.

Lens İstanbul satışları Haberi

Lens İstanbul satışları

Lens İstanbul projesi Sabiha Gökçen Havalimanı’na yürüme mesafesinde yükseliyor. 33 bin metrekarelik bir arsa, 200 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede 5 blokta 1162 daire bulunuyor. 

85 adet ticari alanıyla dikkat çeken Lens İstanbul projesinde daire alanları 66,08 ila 359,47 metrekare arasında değişiyor. 

1,5 milyar TL’lik yatırım bedeline sahip projede  yürüyüş parkuru, kreş, SPA ve fitness salonu, hobi bahçesi, 3 katlı kapalı otopark, sauna bulunuyor. 


Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı Lens İstanbul projesinden Kadıköy ve Üsküdar metrosunu birbirine entegre eden Kurtköy metrosu sayesinde rahatlıkla Kadıköy’e hatta, Avrupa Yakası’na bile geçebilmek mümkün. 


Lens İstanbul 2018 ödeme planı!
Lens İstanbul'da 1+1 daire fiyatları 307 bin TL’den başlıyor. Projede yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde ödeniyor. 


1+1’ler 66,08-103,86 metrekare 342 bin TL ila 476 bin...