18 / 05 / 2024

lens yapı Mert Kutlu kim

lens yapı Mert Kutlu kim

Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu kimdir? Mert Kutlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan şok eden tahmin! Dolar o tarihte uçuşa geçecek

Dolar kurunda meydana gelen dalgalı süreç ile beraber uzman isimler açıklamalar yapmayı sürdürüyor. Dövizlerde oluşan yoğunluk ile beraber Emlak ve Yatırım Uzmanı Ünlü Ekonomist Mert Başaran'dan tarihi dolar öngörüsü yapıldı.

Marnero Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Marnero Yapı Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Büke tarafından kuruldu.

Canay Gayrimenkul Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Canay Gayrimenkul Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Paralı tarafından kuruldu.

Ekonomist Mert Başaran açıkladı! Bu sisteme geçen kazanıyor! Seçim sonrası iptal olabilir! Elinizi çabuk tutun

Son dönemler inişli çıkışlı bir seyir izleyen altın fiyatlarına dair her gün uzman isimler yorum yapıyor. Bu uzmanlardan biri de Mert Başaran. Yeni yıla dalgalanmaları ile giren altın fiyatları ile alakalı Ekonomist Mert Başaran'dan altın tahmini geldi! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

Yucak Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yucak Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hulusi Mert Yucak tarafından kuruldu.

Altın da değil, dolar da! Tahminleri ile tam 12'den vuran Mert Başaran asıl kazandıranı açıkladı

Altın ve dolar ile ilgili yaptığı yorumlar ile tanınan ekonomist Mert Başaran '' Küçük paralarla nasıl yatırım yapılır?'' sorusunun yanıtını açıkladı.

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Mert Tekçe tarafından kuruldu. 

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mert Çolak tarafından kuruldu.

Nadas Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nadas Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cemal Akyol ve Oğuz Mert Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sbm İzolasyon Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbm İzolasyon Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mert Bulut ve Serdar Bakan ortaklığında kuruldu.

lens yapı Mert Kutlu kim Haberi

lens yapı Mert Kutlu kim

Mert Kutlu, Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve Lens Yapı yönetici ortağıdır.  Mert Kutlu 11 Temmuz 1989 İstanbul doğumludur. Liseyi İstanbul'da bitiren Kutlu, Üniversiteyi Amerika da Florida Institute of Technology de tamamlamıştır. 

Uçak mühendisi olan Mert Kutlu, Türk Hava Yolları’nda yaklaşık 5 sene Airbus A320'lerde pilot olarak uçuş yapmıştır. Kutlu, tüm bunların ardından aile işi olan inşaat sektörüne geri döndü. 

Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, yeni şirketlerinin ilk projesini ise İstanbul Sabiha Gökçe Havalimanı’na 500 metre mesafede olan Lens İstanbul olarak hayata geçirdi. 

Lens İstanbul Projesi ile sektöre adımını atan Lens Yapı Grup, çalışmalarına ve yeni projelerine hız kesmeden devam ediyor. Lensistanbul projesinde satışlar sürüyor. Lens Yapı Ataşehir Modern'de ise ön talep toplamaya devam...