08 / 05 / 2024

lent yapı Mert Kutlu

lent yapı Mert Kutlu

Lens Yapı Grup CEO'su Mert Kutlu, Ekonomist dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO" ödül töreninde ödül aldı...

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Mert Tekçe tarafından kuruldu. 

Mert Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mert Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fesih Zeki Mert tarfaından kuruldu.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a yapıldı. 

Şehir içindeki OSB'ler şehir dışında yapılaşacak!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı Bülent Gedikli, Türkiye'deki büyümeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gedikli, sanayi siteleri şehir dışında yapılaşacağını açıkladı.

Saydan Çelik Yapı İnşaat Makina Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saydan Çelik Yapı İnşaat Makina Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bugün ile Bülent Saydan tarafından kuruldu.

Genç Mertler Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Mertler Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Talha Mert, Ömer Faruk Mert ve Mustafa Mert ortaklığında kuruldu.

Sankon Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sankon Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mert Ertuğrul tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kamuda yapılan kiralamalar ve tasarruf tedbirleri mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, kamuda yapılan kiralamalara ve tasarruf tedbirlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bektaşoğlu sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Temeltaş Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Temeltaş Teknik Yapı Anonim Şirketi İhsan Mert tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bakan Tüfenkci'den bankalara yapılandırma uyarısı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, esnafa sunulan kredi yapılandırma ve faizsiz kredi desteklerine ilişkin bazı bankaların tutumunu eleştirdi.

lent yapı Mert Kutlu Haberi

lent yapı Mert Kutlu

Türkiye’nin genç liderleri geçtiğimiz hafta düzenlenen ödül töreninde bir araya geldi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan 40 Yaş Altı 40 CEO ödül töreni iki önemli oturuma da ev sahipliği yaptı.

Genç liderler gerçekleşen iki oturumda gelecek vizyonlarını ve deneyimlerini paylaştı.

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde yöneticilik yapan 40 Yaş Altı 40 CEO Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen ödül töreniyle bir araya geldi.

Akçansa, Alapala, Altınateş Group, Atasay ve Güral Porselen’in destek sponsor olduğu ödül töreni, iki önemli oturuma da ev sahipliği yaptı. 40 Yaş Altı 40 CEO araştırmasında yer alan ve 52 milyar TL’lik ciro ile 69 bin kişiyi yöneten genç yöneticiler gelecek vizyonlarını paylaştı.


Ailede Fark Yaratanlar panelinin moderatörlüğünü Capital Yayın Yönetmeni Sedef Seçkin...