29 / 04 / 2024

Leonard Stern

Leonard Stern

Araştırma firması Wealth-X, New York'un 20 emlak kralını ve servetlerini açıkladı. Listenin en başında, Amerika'nın ünlü inşaat firması LeFrak Organization'un başkanı Richard Lefrak yer alıyor...

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

Ctp Beta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Beta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

Stern Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stern Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Yıldız tarafından kuruldu.

Kawhi Leonard Kaliforniya'dan ev aldı!

Toronto Raptors yıldızı Kawhi Leonard, Kaliforniya eyaletinin San Diego kentinde yer alan Rancho Santa Fe bölgesinde 13 milyon dolara ev aldı.

Türk Akımı'nda imzalar Ekim'de atılacak!

Oxford Enerji Enstitüsü Gaz Araştırma Bölümü Başkanı Prof. Jonathan Stern "Türk Akımı'nda başlangıçta Türkiye'nin faydalanacağı tek bir hat olacak. İki hat inşa edilecekse bu AB ile mevzuat anlaşmasını gerektirir." dedi.

Türk Akımı'nın ilk hattı 2020'den önce biter!

Oxford Enerji Enstitüsü Gaz Araştırma Bölümü Başkanı Prof. Stern: "Türk Akımı projesinin ilk hattının kesinlikle yapılacağını ve 2020’den önce tamamlanmasını bekliyorum" şeklinde ifadelerde bulundu.

Hans Kilger: Fikirtepe dönüşümündeki sorunlar bizi korkutmuyor!

Vartaş Yapı'nın Alman ortağı Stern Immobilien AG'nin Denetleme Kurulu Başkanı Hans Kilger, Türkiye'de yatırım yapmaktan çok memnun olduklarını açıkladı. Kilger, " Fikirtepe'deki sorunlar bizi korkutmuyor." dedi...

Vartaş İnşaat Alman ortağı Stern ile Elazığ'a yatırıma gidiyor!

Vartaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, Elazığ’da Mis Holding tarafından hayata geçirilen ancak çeşitli ekonomik sıkıntılar nedeniyle işletmesi aksayan Misland AVM ve çevresindeki araziyi satın aldıklarını açıkladı...

Renovia İstanbul Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıktı!

‘Kentsel Dönüşüm’ün öncü firmalarından VARTAŞ, Alman ortağı Stern ile yürüttüğü Renovia İstanbul projesini Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıkardı. Ömer Faruk Barata “5 yıl içinde sektörün 10 büyük firması arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi...

VARTAŞ, Emlak 2014 fuarında Renovia İstanbul’u görücüye çıkardı!

‘Kentsel Dönüşüm’ün öncü firmalarından VARTAŞ, Alman ortağı Stern ile yürüttüğü Renovia İstanbul projesini Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıkardı. Ömer Faruk Barata “5 yıl içinde sektörün 10 büyük firması arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi.

İstanbul Renovia projesinin metrekaresi 5 bin 500 lira!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen İstanbul Renovia projesi Vartaş A.Ş. ve Stern Immobilien AG imzası taşıyor. İstanbul Renovia'nın metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.

İstanbul Renovia'nın metrekaresi 5 bin 500 TL!

Vartaş A.Ş. – Stern Immobilien AG taradan İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de konumlandırılan İstanbul Renovia projesinde metrekare birim fiyatları 5 bin 500 lira ile 8 bin lira arasında değişiyor.

Leonard Stern Haberi

Leonard Stern

Araştırma firması Wealth-X, New York'un 20 emlak kralını ve servetlerini açıkladı. Listenin en başında, Amerika'nın ünlü inşaat firması LeFrak Organization'un başkanı Richard Lefrak var. LeFrak ailesi 100 yıldan fazla zamandır New York'a gayrimenkul yatırımı yapıyor. Son zamanlarda Washington, Oregon ve California'ya yaptığı yatırımlarla da portföyünü genişletti. LeFrak'ın portföyünde 16 milyon metrekare toplam alan ve 5.000 adet apartman dairesi var. 


1- LeFrak Organization'un toplam değeri 4.9 milyar dolar.


2- Leonard Stern - Hartz Group - 4.1 milyar dolar


3- Stephen Ross - The Related Companies - 3.6 milyar dolar


4- Sheldon Solow - Solow Realty - 3.5 milyar dolar


4- Donald Trump - Trump Organization - 3,5 milyar dolar


6- Steven Roth - Vornado Realty Trust - 1.8 milyar dolar


7- Jerry Speyer - Tishman Speyer -...