04 / 05 / 2024

Level Up İnşaat nerede

Level Up İnşaat nerede

Level Up İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Özcan ce Kamal Alsaid Ahmad ortaklığında kuruldu. 

Pasifik GYO Next Level projelerinde ön satışlar başladı! İstanbul'a 3 yeni proje!

Pasifik GYO tarafından hayatına geçirilen ve 20 milyar liradan fazla bir değer yaratan 3 Next Level projesinde ön satışlara başlandı. Next Level İstanbul’da metrekare fiyatları 200 bin TL'den, Next Level Kemer’de 100 bin TL'den, Next Level Country’de ise 150 bin TL’den başlıyor. 

Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Pasifik İnşaat Next Level İstanbul fiyat! 

Pasifik İnşaat Next Level İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Pasifik İnşaat Next Level İstanbul fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Level Emlak İnşaat Göçmenlik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Level Emlak İnşaat Göçmenlik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haitham Ahmet Alamarioğlu ve Mahdi S N Mohammed ortaklığında kuruldu.

Next Level AVM için 'el konuldu' haberlerine Pasifik İnşaat'tan yalanlama!

Ankara’daki 'Next Level' alışveriş merkezine Ziraat Bankası tarafından el konulduğu hakkında çıkan haberlere AVM'nin sahibi Pasifik İnşaat'tan yalanlama geldi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level AVM'yi kendi istekleriyle varlık borç takas yöntemiyle sattıklarını söyledi..

Pasifik İnşaat'tan Next Level AVM hakkında açıklama!

Pasifik İnşaat ''Ziraat Bankası Next Level AVM'nin satılmayan ofislerine el koydu'' haberleri hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, haberlerin tamamen mesnetsiz, asılsız ve yalan haber niteliği taşıdığı belirtildi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 

Level Up İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Level Up İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Özcan ce Kamal Alsaid Ahmad ortaklığında kuruldu. 

Tam Pendik teslim tarihi!

Set-Up İnşaat imzası taşıyan Tam Pendik Evleri projesi 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuyor. Tam Pendik teslim tarihi ne zaman?

Tam Pendik projesi geliyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çınardere Mahallesi'nde hayata geçirilen Tam Pendik projesi, Set-Up İnşaat imzasıyla yükseliyor. 

Pasifik İnşaat Nex Level markasını İstanbul ve Bodrum'a taşıyacak!

Orçay’ın sahibi Erdoğan Ailesi’nin son 10 yılda en büyük işi inşaat oldu. “Grupta ağırlık inşaata kaydı” diyen Fatih Erdoğan, bu yıl gayrimenkule 6 milyar TL yatırım yapacak.

Pasifik İnşaat'tan 2. Next Level projesi geliyor!

Pasifik İnşaat, 2. Next Level projesini Ankara Çayyolu’nda hayata geçiriyor. Proje değerinin 550 milyon lira olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, ailelere hitap eden 429 konut inşa edeceklerini söyledi.

Level Up İnşaat nerede Haberi

Level Up İnşaat nerede

Level Up İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Özcan ce Kamal Alsaid Ahmad ortaklığında kuruldu. 

Level Up İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Level Up İnşaat...