16 / 05 / 2024

levent akademiler sitesi

levent akademiler sitesi

Projeleri arasında Londra’da bulunan Avrupa’nın en yüksek ve prestijli binası olan Shard of Glass da yer alan QT Holding 110 daireli Zincirlikuyu Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek...

Tuzla Levent Sitesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul Tuzla Postane Mahallesi 4911, 4912, 4913, 4914, 4915, 4916, 4917, 4955, 4956 ve 3966 parseller (Levent Sitesi) İle Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin Askı İtirazlar Kapsamında Hazırlanan 1/1000 Ölçekli Revizyon ve İlave UİP Değişikliği askıya çıkarıldı. 

Pasifik GYO, Etiler Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek! Resmen düğmeye basıldı!

Pasifik GYO, İstanbul Beşiktaş'ta, Levent/Etiler girişinde bulunan Akademiler Sitesi'nin dönüşümü ve proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı. 

Tuzla Levent Sitesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi, 4911, 4912, 4913, 4914, 4915, 4916, 4917,4955, 4956 ve 3966 parseller (Levent Sitesi) İle Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Alibeyköy 5. Levent Sitesi satılık ev fiyatları 2018!

"Daireni gör, fırsatı yakala, yaşamaya başla!" sloganı ile kampanyasını duyuran  Torunlar 5. Levent projesinde daire teslimleri başladı..

Beşiktaş Sarı Konaklar Sitesi'nde 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş ilçesi Levent -Etiler - Ulus arasında kalan Akatlar semtinde yer alan Sarı Konaklar Sitesi'ndeki gayrimenkul 8 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İnşaat-İş çalışanları OYAK Sitesi önünde eylem yaptı!

İnşaat-İş, Levent'te bulunan OYAK Sitesi'nin dış cephe mantolama işinde çalışıp, 3 aydır ücretlerini alamayan taşeron işçiler için site önünde eylem yaptı.

1998 yılında Levent Sanayi Sitesi'nde tamirhalerin fiyatı patladı!

1998 yılında imar planı değişikliği beklentisi yüzünden alıcılar sıraya girince 4. Levent Sanayi Sitesi'de bulunan tamirhanelerin fiyatı patlamış. Sitedeki dükkanların metrekaresi 4 bin dolara satılıyormuş.

Zincirlikuyu Akademiler Sitesi'ni QT Holding dönüştürecek!

Projeleri arasında Londra’da bulunan Avrupa’nın en yüksek ve prestijli binası olan Shard of Glass da yer alan QT Holding 110 daireli Zincirlikuyu Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek...

Torunlar 5. Levent www.5levent.com.tr web sitesi açıldı!

Bugün satışa çıkan Torunlar 5. Levent www.5levent.com.tr web sitesi açıldı. Lansmana özel fırsatlar sunan projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Özbilgi Turizm Medya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özbilgi Turizm Medya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Zafer Özbilgi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Beşiktaş, Levent Engin Sitesi Birlik Apartmanı'nda kuruldu.

Aler Proje Konstrüksiyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aler Proje Konstrüksiyon Anonim Şirketi, Alper Eryılmaz ve Erinç Tan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Temmuz 2013 tarihinde Zincirlikuyu, Akademiler Sitesi'nde kuruldu

Loco Mira İletişim, Kemerlife 22 Sitesi'ne taşındı!

Loco Mira İletişim ve Danışmanlık Şirketi, 1. Levent'ten Kemerlife 22 Sitesi'ne taşındı.

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Levent Eyüboğlu'nu ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu'nu ağırladı

levent akademiler sitesi Haberi

levent akademiler sitesi


Dünya’nın çeşitli bölgelerinde yatırım projelerinde yer almış olup projeleri arasında Londra’da bulunan Avrupa’nın en yüksek ve prestijli binası olan Shard of Glass da yer alan QT Holding Zincirlikuyu Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek.


110 daireli sitenin dönüşümü için teklif veren QT Holding mal sahipleri ve yönetimle de bir toplantı gerçekleştirdi. Zincirlikuyu Akademiler Sitesi için tek bloklu bir proje tasarlayan QT Holding projedeki konut tiplerine gelen talepler çerçevesinde karar verecek.


İstanbul’da depreme karşı riskli durumda bulunan ve yaklaşık 50 sene önce inşa edilen Etiler’deki Petrol Sitesi de QT Holding tarafından dönüştürülecek.


İstanbul merkezli QT holding, 25 yıldır yatırım bankacılığı yapmış olan Katarlı Prof. Abdullatif AL MEER tarafından yönetiliyor.



Ceren...