05 / 07 / 2024

Levent arsa

Levent arsa

Merkez Bankası’nın 250 milyon dolar değer biçilen İstanbul Levent’teki arazisinin planını Büyükşehir Belediyesi değiştirdi. 18 dönümlük arazi, ‘merkezi iş alanı’ yerine ‘cami alanı’ haline dönüştürüldü.

Levent Camii'nin temeli Cuma günü atılıyor!

Levent’te, mülkiyeti Maliye Bakanlığı’na ait olan ve 2016 yılında İBB Meclis kararıyla imar planı değişikliğiyle cami alanına alınan 18 bin 450 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerine Levent Camisi'nin temeli atılıyor.

Fethiye'de arsa sıkıntısı var!

İnşaat Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Levent Çimen Fethiye'nin emlak ver arsa sıkıntılarına dikkat çekti.

Torunlar 5. Levent güncel fiyatlar 2017!

437 bin metrekare arsa alanına sahip Torunlar 5. Levent projesi 1 milyar 800 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Projede 4 bin konuta yer veriliyor. İşte Torunlar 5. Levent güncel fiyatlar 2017...

5. Levent Evleri güncel fiyat 2017!

Torunlar GYO imzası taşıyan 5. Levent projesi 437 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Projede teslimler 2018 yılı Mayıs ayında yapılacak...

Kentsel dönüşümde arsa payı sorunu öteleniyor!

'Arsa payı' kavramının önemine dikkat çeken EVA Gayrimenkul Değerleme Kentsel Dönüşüm Departmanı Müdürü Levent Üzümcüoğlu, herhangi bir hak kaybına uğramayacaklarına emin olduktan sonra mülk edinmeleri gerektiğinin altını çiziyor.

Levent Bendeş: İzmir'de konut ve arsa açığı var!

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Levent Bendeş, "Yapılacak kentsel dönüşüm projesi 50 yıl sonra da konuşulacaktır. 50 sene sonra konuşulacak bir şey bırakamıyor isek o bir kentsel dönüşüm değildir" diye konuştu.

6. Levent'in sahibi belli oldu!

Emlak Konut GYO İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin ikinci oturumu yapıldı. 6. Levent ihalesine en yüksek teklif 168 milyon 150 bin TL olarak Yeni Yapı İnşaat ile Taca İnşaat'tan geldi.

Emlak Konut GYO 6. Levent ihalesi 2 Şubat'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 2 Şubat'ta yapılacak. 6. Levent ihalesinin ilk oturumunda en yüksek teklif 25 milyon TL olarak verilmişti.

6. Levent ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesi yapıldı. Toplam 16 teklifin sunulduğu 6. Levent ihalesine en yüksek teklif 25 milyon TL olarak geldi.

5. Levent projesi satılık daire!

Kiptaş ve Torunlar GYO tarafından Alibeyköy'de hayata geçirilen 5. Levent 516 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

5. Levent Torunlar GYO satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 5. Levent Torunlar GYO satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

5. Levent ev fiyatları!

5. Levent ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Toplam arsa alanı 516 bin metrekare olarak belirlenen projede teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

Torunlar GYO 5. Levent ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+-1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Torunlar GYO 5. Levent ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Levent arsa Haberi

Levent arsa

Merkez Bankası’nın 250 milyon dolar değer biçilen İstanbul Levent’teki arazisinin planını İstanbul Büyükşehir Belediyesi değiştirdi. Arazi ‘merkezi iş alanı’ olmaktan çıkarıldı ve ‘cami alanı’ haline getirildi. Merkez Bankası değişikliğe itiraz etti. 


MERKEZ Bankası’nın iş kulelerinin yoğun olduğu İstanbul Levent’te, yaklaşık 18 dönümlük arazisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) plan değişikliğiyle ‘merkezi iş alanı’ndan çıkarılıp, ‘cami alanı’ yapıldı.


Beşiktaş Müftülüğü’nün talebi üzerine yapılan plan değişikliğine Merkez Bankası itiraz etti.Merkez Bankası’nın emlak piyasasında 250 milyon dolar değer biçilen arazisi Levent Büyükdere Caddesi üzerinde, Kanyon AVM’nin hemen karşısında ve İş Kuleleri’ne yaklaşık 350 metre mesafede. İBB’nin Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı ile satmayı planladığı İETT arazisinin hemen karşısında bulunan arazinin mevcut imar planı İş Kuleleri’yle aynı özellikteydi.


Beşiktaş Müftülüğü, geçen yıl nisanda İBB’ye başvurarak, Levent’teki Merkez Bankası’na...