01 / 05 / 2024

Levent Demirkıran

Levent Demirkıran

Depinvest İnşaat Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İrfan Barut, Abdulmelik Yıldız, Ahmet Batuk, Aydın Polat, Enes Demirel,Hatice Arslan, Kadir Çiçek, Levent Demirkıran, Selman Alimoğlu tarafından kuruldu.

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirkıran ve Muhammed Bedirh Havuz ortaklığında kuruldu.

Opaq Facade Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Opaq Facade Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygun, Candaş Demirkıran ve Erol Taylan ortaklığında kuruldu.

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

Demirkıran Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

Demirkıran Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli Nafiye Özbey tarafından kuruldu.

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Günaydın tarafından kuruldu...    

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirkıran ve Ahmet Bayaltun ortaklığında kuruldu. 

Avrupa Anadolu Demir Çelik Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Anadolu Demir Çelik Anonim Şirketi Ayhan Demirkıran tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Radius Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radius Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Kahraman, Seyfettin Demirkıran, Cenk Atalay Kılıç, Mustafa Birinci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu.

Levent-Hisarüstü metro hattı açıldı!

Levent-Hisarüstü bağlantısını sağlayacak mini metro açıldı. Metro hattıyla Boğaziçi Üniversitesi'ni de barındıran bölgede Levent'ten Hisarüstü'ne 6 dakikada ulaşılacak. Metro hattından diğer metro hatlarına aktarma yapılabilecek.

Erzurum'da deprem!

Kandilli Rasathanesinden alınan bilgiye göre; dün akşam saat 21.50 sularında merkez üssü Aşkale’nin Demirkıran Mahallesinde 5 km derinliğinde 2,3 büyüklüğünde hafif şiddetli bir deprem meydana geldi.

Ncore Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncore Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Candaş Demirkıran, Erol Taylan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ardıç Sokak'ta kuruldu.

Levent Demirkıran Haberi

Levent Demirkıran

Depinvest İnşaat Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İrfan Barut, Abdulmelik Yıldız, Ahmet Batuk, Aydın Polat, Enes Demirel,Hatice Arslan, Kadir Çiçek, Levent Demirkıran, Selman Alimoğlu tarafından 900 bin TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da kuruldu. Depinvest İnşaat Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Depinvest İnşaat Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Hobyar Mahallesi, Aşirefendi Caddesi, Hanımeli Sokak, Kısmet Han,...