28 / 04 / 2024

levent genel

levent genel

Levent bölgesinde yer alan iş merkezlerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Levent bölgesinde yer alan kulelerden genel görüntüler!

Levent'te yer alan kuleleri www.havadanemlakvideo.com görüntüledi

Levent Kirman kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Yenigimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkanı ve Genel Müdürü Levent Kirman kimdir? Kaç yaşında? Levent Kirman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Levent Kirman'ın eğitim hayatı nasıldı?

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti!

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti. Ziraat Finans Grubu ve Halkbank taziye ilanı yayınlandı. 

Özderici GYO'nun Olağan Genel Kurul toplantısı 27 Mart'ta!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısının 27 Mart 2020 tarihinde saat 8:30'da Levent'te bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi...

Levent Gökçe, İZODER’in yeni başkanı oldu!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER’in Olağan Genel Kurulu’nda alınan kararla Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Saint-Gobain Türkiye CEO'su Levent Gökçe getirildi.

İstanbul'da en pahalı ofis kirası Levent'te!

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı  2019 2. Çeyrek Genel Bakış Raporu'na göre; MİA’da yer alan Levent, 2019 ikinci çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının görüldüğü bölge oldu. 2019 ikinci çeyrekte en yüksek rakamı 35 ABD Doları /metrekare /ay olarak gözlendi.

İstanbul'da en yüksek ofis kirası Levent'te!

Propin tarafından hazırlanan ve 2019 Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2019 Birinci Çeyrek Raporu" yayınlandı. Rapora göre, talep edilen en yüksek kira rakamı 35 ABD Doları /m²/ay’la MİA’da yer alan Levent Bölgesi’nde görüldü...

Akfen GYO 2018 olağan genel kurul toplantısı 16 Nisan'da!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağan genel kurul toplantısı 16 Nisan 2019 tarihinde Levent Loft Binası'nda yapılacak...

İş GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Mart'ta!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Mart 2018 Çarşamba günü Levent'teki İş Kuleleri'nde yapılacak. 

Levent en yüksek kira bedelinin talep edildiği bölge oldu!

Propin tarafından her üç ayda bir hazırlanan “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 4.Çeyrek” raporu yayınlandı. En yüksek kira bedelinin talep edildiği bölge Levent oldu.

İstanbul'da en yüksek ofis kiraları Levent'te!

Propin, İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 Birinci Çeyrek Raporu'nu yayınladı. Raporda 2017 birinci çeyrek döneminde en yüksek kiranın talep edildiği bölgenin Levent olduğu yazıyor.

Levent Pelesen, İZODER'in başkanı oldu!

İZODER Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa oy birliği ile Levent Pelesen seçildi. İZODER’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, “Yalıtım sektörü için bir başvuru merkezi olarak, yalıtım konusunda kamu ve kamuoyunu bilinçlendirmeye devam edeceğiz." dedi.

Media Markt Genel Merkez Ofisi taşınıyor!

Media Markt, Genel Merkez Ofisini Eylül ayı sonunda, İstanbul’un önde gelen iş merkezlerinden Levent Sanayi Mahallesi’ndeki yeni binasına taşıyor.

levent genel Haberi

levent genel


Levent bölgesinde yer alan konut projelerinin havadan görüntüleri için...