05 / 05 / 2024

Levent Hills projesi

Levent Hills projesi

Dubai merkezli gayrimenkul geliştirme şirketi DAMAC Properties, İstanbul'da yeni bir proje geliştirecek. Proje yarım milyon metrekarelik alanda inşa edilecek...

5. Levent Korupark 12 soruda bütün detaylarıyla!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 5. Levent projesinin 2. etabı için çalışmalar başladı. Peki, 5. Levent Korupark projesinde hangi konut tipleri var, fiyatlar ne kadar, nerede inşa ediliyor, kaç konut yer alıyor? İşte 12 soruda 5. Levent Korupark projesi...

Yeni Levent projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Dap Yapı, yeni projesinin ruhsatını aldı. Yeni Levent isminin aldığı projenin tüm detayları belli oldu. Peki Dap Yapının projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla..

Dap Levent projesi nerede?

Yeni konut yatırımlarına hızla devam eden  Dap Yapı, Dap Levent projesi için düğmeye bastı. Peki Dap Levent projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesinin konum bilgisi...

Dap Levent projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Dap Yapı, Dap Levent projesinde projesi için harekete geçti. Peki Dap Levent projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla..

DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışta!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini Ağustos ayında başlatmıştı. DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışa sunulacak. 

DAP Yapı Levent projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini başlattı.

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

Türk Yatırımı Bayview Hills projesi Montenegro'da yükseliyor!

Maya Montenegro, Türk yatırımcıların yeni gözdesi olan ve tüm Avrupa'nın yüzünü döndüğü Montenegro'da yeni bir projeye başladı. Bayview Hills Montenegro projesi 2,5 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçiriliyor.

Mint Levent Olive projesi geliyor! Yeni proje!

Mint Levent Olive projesi için ön talep toplanıyor. Projede 242 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Damac Properties'ten Levent Hills projesi geliyor!

Dubai merkezli gayrimenkul geliştirme şirketi DAMAC Properties, İstanbul'da yeni bir proje geliştirecek. Proje yarım milyon metrekarelik alanda inşa edilecek...

Wen Levent Residence'ta 1+1'ler 577 bin TL'ye!

Genyap imzası taşıyan Wen Levent Residence projesi 126 daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 577 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

5. Levent Alibeyköy Projesi teslim tarihi!

1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan 5. Levent projesinde fiyatlar 687 bin TL'den başlıyor. 5. Levent Alibeyköy Projesi teslim tarihi ne zaman?

5. levent Evleri Torunlar Projesi fiyat listesi!

5. levent Evleri Torunlar Projesi fiyat listesi minimum 687 bin TL'den başlıyor. Proje Torunlar GYO tarafından İstanbul Eyüp Alibeyköy'de hayata geçirildi...

Levent Hills projesi Haberi

Levent Hills projesi

Birleşik Arap Emirlikleri'nin milyarderleri arasında yer alan Hussain Sajwani tarafından kurulan Dubai merkezli gayrimenkul geliştirme şirketi DAMAC Properties, İstanbul'da yeni bir proje geliştirecek.

Damac Properties'ın yeni projesi Levent Hills, büyüklüğü nedeniyle Kağıthane ve Şişli ilçelerinde inşa edilecek. Karma konseptle tasarlanan proje yarım milyon metrekarelik bir alanı kapsayacak. Dünya standartlarında inşa edilecek Levent Hills projesinde konutlar ve lüks otel olacak.

Ayrıca, Damac Properties, Levent Hills ile ikonik binalar yaratacak.

Derin Ekonomi'nin "İslam Ekonomilerinin En Başarılı 50 Şirketi ve CEO'su" araştırmasında 2015 yılının en hızlı büyüyen firması Birleşik Arap Emirlikleri'nden (B.A.E.) lüks gayrimenkul geliştiricisi DAMAC Properties olmuştu. 

Web: https://leventhills.com/

Ozan Balaban Damac'ın merkez CEO'su...