07 / 05 / 2024

Levent Mahallesi ne zaman kuruldu

Levent Mahallesi ne zaman kuruldu

11 Ekim 1955 yılında Levent 4. kısım inşaat temeli atılmış. İlk harcı Maliye Bakanı Hasan Polatkan koymuş. 80 adet blok bina, 345 lojman ve tüm binalar 20 milyon liraya mal olacakmış.

1955 yılında Levent Mahallesi 4. kısım inşaatının temelleri atılacakmış!

Levent Mahallesi'ne 4. Kısım inşaatının temel atma töreni 11 Ekim 1955 Salı günü saat 15'te yapılacakmış. 4. Levent, Türkiye Emlak Kredi Bankası'na 20 milyon liraya mal olacakmış.

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Levent Kirman nereden mezundur? Levent Kirman ne iş yapıyor?

Levent Kirman ne iş yapıyor? Levent Kirman’ın mesleği nedir? Levent Kirman nereden mezundur? İşte detaylar!

Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

Dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, ‘Prag’la Roma’yla yarışır’ dediği Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili yıllardır konuşan çok ama adım atan yok... Peki Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yeri bulunan tramvay hatlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılacak.

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Şahinbey Belediyesi'nden Barış Mahallesi´ne yeni cami!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Barış Mahallesi´ne yeni bir cami inşa ediyor.

Gaziantep Tarihi Bey Mahallesi’ne yeraltı otoparkı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bey Mahallesi’ne yapılan yeraltı otoparkının inşaatında sona gelindi. 132 araç kapasitesine sahip otopark projesinin kısa sürede açılması planlanıyor.

Malatya Göztepe Mahallesi'ne 10 kat imar izni geldi!

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesi'ne, Malatya’da görülmemiş bir imar verdi. 10 kat imar izni verilen mahalleliler başkana teşekkürlerini iletti..

Kayseri Süleymanlı Mahallesi'ne modern sosyal tesis geliyor!

Kırsal mahallelere bir çok yatırım ve hizmet yapan Talas Belediyesi bir kaç mahalleye kazandırdığı sosyal tesisi Süleymanlı Mahallesi’ne de kazandırmak için çalışmalar sürdürüyor.

Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi'ne tapu müjdesi!

Kepez Belediyesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 700’e yakın vatandaşa tapu tahsisi yapılmasıyla ilgili karar süreci tamamlandı. Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi'ne tapu müjdesi verildi. 

TOKİ'den Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi'ne 709 yeni konut!

TOKİ, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi'ne toplamda 709 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi Konutları için ihale tarihi belirlendi. 

Levent Mahallesi ne zaman kuruldu Haberi

Levent Mahallesi ne zaman kuruldu



Levent 4'üncü kısım inşaat temeli atıldı.


20 milyona çıkacak olan blok inşaatında 345 lojman bulunacak.


  Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yaptırılmakta olan Levent dördüncü kısım inşaatının temel atma merasimi dün saat 15'te Maliye Vekili Hasan Polatkan'ın huzuru ile yapılmış ve temele ilk harcı uğurlu ve hayırlı olması, dileği ile Maliye Vekili koymuştur.

  Levent dördüncü kısım temel atma merasiminde Maliye Vekili Hasan Polatkan'dan başka, mebuslar, İstanbul Vali ve Belediye Reis Vekili Prof. Gökay, Türkiye Emlak Kredi Bankası Umum Müdürü Medeni Berk, banka meclis idare üyeleri, banka müdürleri ile davetliler ve basın mensupları hazır bulunuyorlardı. 

  Türkiye Emlak Kredi Bankası idare meclisi...